Ortaköyspor’un hedefi Süper Amatör Lig

Ortaköyspor’un hedefi Süper Amatör Lig
Muğla’nın Menteşe ilçesinde 1. Amatör Küme Ligi’nde mücadele veren Ortaköyspor, Eylül ayı içinde yapılacak olan Olağanüstü Genel Kurul öncesi...

Muğla’nın Menteşe ilçesinde 1. Amatör Küme Ligi’nde mücadele veren Ortaköyspor, Eylül ayı içinde yapılacak olan Olağanüstü Genel Kurul öncesi Süpüroğlu Restoran’da bir araya geldi. Çalışmalarına başlayan Ortaköyspor’un hedefi yönetim kurulunu güçlendirerek, Süper Amatör Ligi’ne yükselmek.

Sinem Korkmaz

Muğla’nın Menteşe ilçesinde 1. Amatör Küme Ligi’nde mücadele veren Ortaköyspor Yönetim Kurulu, Eylül ayı içinde yapılacak olan Olağanüstü Genel Kurul öncesi Süpüroğlu Restoran’da basın mensuplarıyla bir araya geldi. Sezon öncesi durum değerlendirmesi yapmak için bir araya geldiklerini söyleyen Ortaköyspor mevcut Başkanı Hüseyin Uçar, çalışmalarına başladıklarını belirterek, yönetimi güçlendireceklerini belirtti.

Bu ay içinde gerçekleştirilecek olan Olağanüstü Genel Kurul’da tekrar başkanlığa aday olacağını açıklayan Ortaköyspor mevcut Başkanı Hüseyin Uçar, “Ekim ayı sonunda liglerin başlaması öngörülüyor. Sezon öncesi durum değerlendirmesi yapmak istedik. 27 kişilik yönetim kurulu oluşturuyoruz. Tanışmak için bir araya geldik. Güzel bir ekip olacağımızı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğimizi düşünüyoruz. Hedefimiz birlik ve beraberlik içinde Ortaköyspor’u yavaş yavaş üst seviyelere taşımak. Öncelikli hedefimiz Süper Amatör Ligi’ne yükselmek. Geçen sezon ligi 3. Sırada tamamladık. Bu seneki hedefimiz güçlü ve sağlam bir yönetim kurulu ile Süper Amatör Ligi’ne yükselmek. Olağanüstü Genel Kurulu Eylül ayı içinde yaparak, yönetimi netleştireceğiz. Altyapıya yatırım yaparak öncelik vermeyi düşünüyoruz. Yönetime yeni katılacak arkadaşların bize güç sağlayacağına inanıyoruz” şeklinde konuştu.

Bu haber toplam 743 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.