OSB yatırımcılarına bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi

OSB yatırımcılarına bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi
Milas Kaymakamı Mustafa Ünver Böke başkanlığında Milas Belediyesi Toplantı Salonunda  OSB yatırımcılarına bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.Pandemi kurallarına riayet edilerek OSB yatırımcılarına bilgilendirme toplantısı...

Milas Kaymakamı Mustafa Ünver Böke başkanlığında Milas Belediyesi Toplantı Salonunda  OSB yatırımcılarına bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Pandemi kurallarına riayet edilerek OSB yatırımcılarına bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi. OSB yönetim kurulu üyeleri ile birlikte yatırımcılar iştirak etti.

25 Ocak 2021 tarihinde Milas Noteri huzurunda yapılan kura çekilişinin arkasından 54 yatırımcıya yerlerinin belirlenmesinden sonra gerçekleştirilen bu toplantıda ise parsel tahsisi hususunda izlenecek yollar hakkında yatırımcılar bilgilendirildi.

Toplantıda yatırımcılara ”Yatırımcıların kura yöntemi ile dağıtılan parsellerde iş yeri açma ve çalışma ruhsatının alınmasını müteakip yönetmeliğin 8. Maddesinde belirtilen istihdam taahhüt etmeleri halinde(Noter onaylı olarak) arsa satış fiyatında yüzde 60 indirimden faydalanacaklardır. Yatırımcılarımız 10 Nisan 2021 tarihinden itibaren 10’ar kişilik gruplar halinde Milas OSB’nin Mitso Binasındaki ofisine gelecekler ve bir dilekçe ile yatırım bilgi formu doldurularak OSB’ne başvuruda bulunabileceklerdir. Müteşebbis heyetin belirlediği prensiplere göre yönetim karar alıp yatırımcıya bildirimde bulunulacaktır. Parsel tahsisi uygun bulunan gerçek veya tüzel kişilerin yatırım taahhütnamesini noter onaylı olarak OSB’ne vermesini müteakip yatırımcı ve OSB arasında parsel tahsisine ilişkin kısmen bedelsiz parsel sözleşmesi düzenlenecektir. Parsel tahsis sözleşmesinin düzenlenmesiyle süreler başlayacak düzenleme tarihinden itibaren 1 yıl içinde yapı ruhsatı alınmış olacak yapı ruhsatı tarihinden itibaren 2 yıl içerisinde işyeri açma ve çalışma ruhsatı alınıp faaliyete geçilecektir. Diğer bilgiler yatırımcılarımızın Milas OSB ofisine geldiklerinde detaylı olarak verilerek anlatılacaktır” denildi.

Bu haber toplam 274 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.