Osman Gürün adaylık başvurusunu yaptı

Osman Gürün adaylık başvurusunu yaptı
MUSTAFA İNCİ- Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün 29 Mart yerel seçimleri için belediye başkanlığı için aday adaylığı başvurusunu CHP Muğla İl Başkanlığına yaptı. Daha öncede CHP eski Muğla Milletvekili...

MUSTAFA İNCİ- Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün 29 Mart yerel seçimleri için belediye başkanlığı için aday adaylığı başvurusunu CHP Muğla İl Başkanlığına yaptı. Daha öncede CHP eski Muğla Milletvekili Nurettin Demir ve Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon Büyükşehir Belediye Başkanlığı için aday adaylığı başvurusunu yapmıştı.

29 Mart yerel seçimleri öncesi CHP’de belediye başkanlığı ve belediye meclis üyeliği için aday adaylığı başvurusu sona erdi. Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün 29 Mart yerel seçimleri için belediye başkanlığı için aday adaylığı başvurusunu CHP Muğla İl Başkanlığına yaptı. Daha öncede CHP eski Muğla Milletvekili Nurettin Demir ve Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon Büyükşehir Belediye Başkanlığı için aday adaylığı başvurusunu yapmıştı.

Bu haber toplam 542 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.