Osman Gürün, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’ne Gidiyor

Osman Gürün, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’ne Gidiyor
FERDİ YAVUZ- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 30 büyükşehir belediye başkanını Çarşamba günü Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ne davet etmişti....

FERDİ YAVUZ- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 30 büyükşehir belediye başkanını Çarşamba günü Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ne davet etmişti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Çarşamba günü tüm büyükşehir belediye başkanlarıyla Ankara'da bir araya gelecek. Bu 30 büyükşehir belediye başkanlarının arasında Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün'de olacak.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yerel seçimlerin ardından bu toplantıyla ilk kez 30 büyükşehir belediye başkanıyla bir araya gelmiş olacak. Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde yapılacak olan 30 büyükşehir belediyesi başkanları toplantısına Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün’ünde gideceği öğrenildi.

Osman Gürün, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’ne Gidiyor

Başkan Gürün “2014 Yılından Beri Tespit Etiğimiz Sorunlar ve Çözüm Önerilerini Sayın Cumhurbaşkanı’na İleteceğiz”

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün, Türkiye Cumhuriyeti’nin Cumhurbaşkanı’nın 30 Büyükşehir Belediye başkanına Ankara’ya davet etmesi önemli olduğunu belirterek;  “31 Mart ve 23 Haziran seçimlerinden sonra hangi partiden olursa olsun mesaileri sadece vatandaşa hizmet etmek olan 30 Büyükşehir Belediye Başkanı’mız Ankara’da bir araya gelecek. Yaşadığımız şehirler ve ülkemiz için neler yapabiliriz, sistemi aksayan yönleri, devletin tüm kademeleri ile sürdürülebilir ilişkiler gibi konularda fikir alışverişinde bulunacağımızı tahmin ediyorum. Muğla özelinde de Büyükşehir Belediyesi olarak 2014 yılından beri tespit etiğimiz sorunlar ve çözüm önerilerini Sayın Cumhurbaşkanı’na ileteceğiz.” İfadelerinde bulundu.

Kılıçdaroğlu “Belediye Başkanlarımız Katılacaklar”

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 30 büyükşehir belediye başkanına davetine ilişkin, "Belediyelerin çalışmalarından, sorunlarından bilgi alması, almak istemesi Sayın Erdoğan'ın güzel bir şey. Tabii ki belediye başkanlarımız da katılacaklar." Açıklamasında bulunmuştu.

Bu haber toplam 1315 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.