Osman Gürün’den ‘evde kalın’ çağrısı

Osman Gürün’den ‘evde kalın’ çağrısı
Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün,  sosyal medya hesabında yayınladığı video ile Muğlalılara seslenerek ‘evde kalın’ çağrısı...

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün,  sosyal medya hesabında yayınladığı video ile Muğlalılara seslenerek ‘evde kalın’ çağrısı yaptı.

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün,  sosyal medya hesabından ‘evde kalın’ çağrısı yaparak bir video yayınladı. Corona virüs tedbirleri kapsamında ‘sokağa çıkmayın’ uyarılarını dinlemeyen risk grubu yaşlılara seslenen Büyükşehir Belediye Başkanı Gürün, aynı zamanda bir hekim olarak Muğla’da yaşayan vatandaşlara uyarılarda bulundu.

“BANA BİR ŞEY OLMAZ DÜŞÜNCESİNİ BİR KENARA BIRAKIN”

“Bizler selamlaşmayı, tokalaşmayı, kucaklaşmayı seven insanlarız. Bu alışkanlıklarımıza bir süre ara vermeliyiz" diyen Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün, mesajında şu ifadelere yer verdi: “Değerli vatandaşlarım dünyanın ve ülkemizin birinci gündem maddesi ne yazık ki Corona virüs. Çin'den başladığı ilk günden itibaren dikkatle takip ettiğimiz virüs sınırları aşarak ülkemize kadar geldi. Küresel bir sağlık sorunu haline gelen Corona virüs ile ilgili sizlere bir belediye başkanı, aynı zamanda bir hekim olarak seslenmek istiyorum. Öncelikle 'Bana bir şey olmaz' düşüncesini bir kenara bırakarak herkesin önce bireysel, sonra toplumsal kurallara uyması gerekiyor. Kişisel temizliğimize, en önemlisi ellerimizin temizliğine ayrı bir önem vermeliyiz. Bizler selamlaşmayı, tokalaşmayı, kucaklaşmayı seven insanlarız. Bu alışkanlıklarımıza bir süre ara vermeliyiz. Aramıza duygusal mesafe değil, dokunsal mesafe koymalıyız” dedi.

“BİR SÜRE ZORUNLU OLMADIKÇA EVDEN ÇIKMAYALIM”

Evden çıkmayalım çağrısı yapan Başkan Gürün, “Bir süre evlerimizden zorunlu olmadıkça çıkmayalım. Kalabalık ortamlara girmemeye özen gösterelim. Önce kendimizi, sevdiklerimizi sonra şehrimizi ve ülkemizi koruyalım. Muğla'da büyükşehir belediyesi olarak gerekli tüm tedbirleri aldık, almaya da devam ediyoruz. Bizim için çok değerlisiniz. Aramıza mesafe koysak da, bugünleri hep birlikte aşacağız. Evde kalın, sağlıklı kalın” şeklinde konuştu.

Bu haber toplam 528 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.