OTİZİMLİ BERKAY’IN YAPTIKLARI SERGİLENDİ

OTİZİMLİ BERKAY’IN YAPTIKLARI SERGİLENDİ
2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü etkinlikleri kapsamında Lise öğrencisi otizimli Berkay Özsoy’un pandemi döneminde yaptığı yapbozlar Sıtkı Koçman Üniversitesi Engelsiz Kampüs Birimi ev sahipliğinde Atatürk Kültür...

2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü etkinlikleri kapsamında Lise öğrencisi otizimli Berkay Özsoy’un pandemi döneminde yaptığı yapbozlar Sıtkı Koçman Üniversitesi Engelsiz Kampüs Birimi ev sahipliğinde Atatürk Kültür Merkezi’nde sergilendi.

"Bir Hayat-Bir Parça" isimli Puzzle Sergisi 2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü etkinlikleri kapsamında Sıtkı Koçman Üniversitesi Engelsiz Kampüs Birimi ev sahipliğinde Atatürk Kültür Merkezi’nde sergilendi.

Etkinliğe Muğla Valisi Orhan Tavlı, Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektörü Hüseyin Çiçek,  Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Seyfi Bozçelik, Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer İlman, Menteşe Milli Eğitim Müdürü Soner Kaya, Menteşe Belediye Başkan Yardımcısı Leyla Ersöz ve Berkay Özsoy ile sevenleri katıldı.

Sergi açmanın mutluluğunu yaşadığını dile getiren Berkay Özsoy, “Pandemi döneminde yapmış olduğum puzzleları sizlerle paylaşmaktan mutluluk duyuyorum. Bu dönemde yanımda olan ailemi, yakınlarımı ve bu yaptıklarımı sergileme fırsatı veren rektörlüğe teşekkür ederim” dedi.

Daha sonra Muğla Valisi Orhan Tavlı tarafından Berkay Özsoy’a ödül ve hediye taktim edilirken, MSKÜ Rektörü Hüseyin Çiçek tarafından da anne Bedriye Özsoy’a çiçek verildi.

Anne Bedriye Özsoy, duygu ve düşüncelerini aktararak, “Dünya farkındalık otizm gününde 1 yıllık pandemi sürecinde oğlumun yapmış olduğu puzzelları sizlere sunmaktan onur duyuyorum. Bir anne olarak bunun gururunu tarif edemem. Katılan herkese çok ederim” şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından Berkay Özsoy’un yaptığı "Bir Hayat-Bir Parça" isimli Puzzle Sergisinin açılışı protokol tarafından yapılarak, çalışmalar incelendi.

Bu haber toplam 390 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.