Oto hırsızları yakalandı

Oto hırsızları yakalandı
Muğla Asayiş Şube Müdürlüğü Oto Hırsızlığı Büro Amirliği ile Bodrum ve Fethiye Asayiş Büro Amirliklerinin çalışmaları sonucu Bodrum’dan 2,...

Muğla Asayiş Şube Müdürlüğü Oto Hırsızlığı Büro Amirliği ile Bodrum ve Fethiye Asayiş Büro Amirliklerinin çalışmaları sonucu Bodrum’dan 2, Fethiye’den de 2 araç olmak üzere toplam 4 aracı çalan 3 oto hırsızı yakalandı.

Haber Merkezi

Muğla’nın Bodrum ve Fethiye ilçelerinde Muğla Asayiş Şube Müdürlüğü Oto Hırsızlığı Büro Amirliği ile Bodrum ve Fethiye Asayiş Büro Amirliklerinin çalışmaları sonucu Bodrum’dan 2 araç, Fethiye’den 2 araç olmak üzere toplam 4 otomobili çalan 3 hırsız yakalandı.

S.O, S.K, ve B.Ö. isimli şahıslar, sürekli kullanılmayan, uzun süre bekleme halindeki araçları önceden yaptıkları keşif ile tespit ederek, kendilerini araç sahibi gibi tanıtıp anlaştıkları çekici sürücüleri aracılığıyla farklı illere taşıtarak oto hırsızlığı fiilini gerçekleştirdikleri, bu otoları ise parçalayarak satmak suretiyle kazanç elde ettikleri tespit edilerek gözaltına alındı.

Yapılan çalışmalarda şüpheli şahıslar Muğla il merkezinde yakalanarak gözaltına alınırken, Bodrum Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edildi.

Bu haber toplam 680 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.