Oyun Parkı, Trafik Pisti Olacak

Oyun Parkı, Trafik Pisti Olacak
Menteşe Belediyesi, Şemsiana Anaokulu bahçesindeki oyun parkında düzenleme çalışması yapılıyor.Menteşe Belediyesi ekipleri tarafından Menteşe Şemsiana...

Menteşe Belediyesi, Şemsiana Anaokulu bahçesindeki oyun parkında düzenleme çalışması yapılıyor.

Menteşe Belediyesi ekipleri tarafından Menteşe Şemsiana Anaokulu bahçesindeki trafik pistine dönüştürülecek oyun parkında düzenleme çalışması yapılıyor.

Şemsiana Anaokulu bahçesindeki trafik pistine dönüştürülecek oyun alanına onarım ve düzenleme çalışması yapıldığını söyleyen Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, “Hazırlanan bir proje kapsamında trafik pistine dönüştürülecek olan Şemsiana Anaokulu bahçesindeki oyun alanına ekiplerimiz tarafından onarım ve düzenleme çalışması yapılıyor. Çalışmalar tamamlandığında geleceğimiz olan çocuklarımız trafik pisti şeklindeki oyun alanında güvenli bir şekilde oyun oynayabilecek. Ayrıca trafik, yaya ve trafik işaretleri konusunda da genç yaşta bilinçlenecekler. İmkânlarımız kapsamında çocuklarımızın daha iyi fiziksel şartlardaki okullarda eğitim görmeleri için elimizden gelen desteği vermeye devam edeceğiz” dedi.

Bu haber toplam 550 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.