ÖZATA, YENİDEN TÜRK EĞİTİM-SEN ŞUBE BAŞKANI SEÇİLDİ

ÖZATA, YENİDEN TÜRK EĞİTİM-SEN ŞUBE BAŞKANI SEÇİLDİ
Türkiye Eğitim, Öğretim ve Bilim Hizmetleri Kolu Kamu Çalışanları Sendikası (Türk Eğitim-Sen) Muğla Şube Başkanlığı 7. Olağan Şube Genel Kurulunu gerçekleştirdi. Mevcut Başkan Mürsel Özata, tekrardan şube başkanı seçildi.Türk...

Türkiye Eğitim, Öğretim ve Bilim Hizmetleri Kolu Kamu Çalışanları Sendikası (Türk Eğitim-Sen) Muğla Şube Başkanlığı 7. Olağan Şube Genel Kurulunu gerçekleştirdi. Mevcut Başkan Mürsel Özata, tekrardan şube başkanı seçildi.

Türk Eğitim-Sen Muğla Şubesi, 7. Olağan Şube Genel Kurulunu gerçekleştirdi.

Gazi Mustafa Kemal Kültür Merkezi’nde gerçekleşen kurula Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, siyasi parti temsilcileri ve STK’lar katıldı.

“BU SENDİKANIN HİZMETKÂRIYIM”

Açılış konuşmasını yapan Mürsel Özata, “Neden aday olduğumu açıklamak istiyorum. 7 dönem aynı adamı üst üste neden seçelim diye düşünebilirsiniz. Kiracı ve ev sahibi arasında sözleşme yapar, sözleşmeye taraflar uyduğu sürece sözleşme otomatik olarak yenilenir. Taraflar sözleşmeye uyuyor. Ben bu sendikanın hâkimi değil bu sendikanın hizmetkârıyım. Siz görev verdiğiniz sürece hizmet etmeye devam edeceğim. O yüzden adayım. Daha önce ne söylediysek onu yaptık, yapamayacağımız sözler vermedik. Halka hizmet hakka hizmet anlayışıyla insanlara faydalı olmaya çalışıyoruz” dedi.

Yeniden başkan seçilen Mürsel Özata’nın Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu:

Şube Başkan Yardımcısı İdari İşler İlker Koçar, Şube Başkan Yardımcısı Mali işler Recep Birgül, Şube Başkan Yardımcısı Teşkilatlandırma Özay Yıldırım, Şube Başkan Yardımcısı Dış İlişkiler ve Basın Musa Gökçe, Şube Başkan Yardımcısı Eğitim ve Sosyal İşler Meral Akan, Şube Başkan Yardımcısı Mevzuat Nilay Pakma.

Denetleme Kurulu: Alper Tonguç, Muhammed Hakan Kartal, Timuçin Kılıçarslan Özgül, Ali Kural, Ziya Karabulut.

Disiplin Kurulu: Bülent Çelikel, Osman Özkaraca, Ergün Demirel, Ahmet Ali Kara, Mehmet Sül.

Bu haber toplam 1772 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.