Özcan Çolakkol: “Üyelerimiz için çalışıyoruz”

Özcan Çolakkol:  “Üyelerimiz için çalışıyoruz”
Muğla Berberler Ve Kuaförler Odası Başkanı Özcan Çolakkol, Menteşe’de faaliyet gösteren bazı berberlerin odalara yönelik yaptığı eleştirileri gazetemize değerlendirdi. Çolakkol, “Üyelerimiz için çalışıyoruz” dedi.Sinem...

Muğla Berberler Ve Kuaförler Odası Başkanı Özcan Çolakkol, Menteşe’de faaliyet gösteren bazı berberlerin odalara yönelik yaptığı eleştirileri gazetemize değerlendirdi. Çolakkol, “Üyelerimiz için çalışıyoruz” dedi.

Sinem Korkmaz

Muğla’nın Menteşe ilçesinde faaliyet gösteren bazı berberlerin odalara yönelik, “odalar kapatılmalı” yönündeki eleştirilerini, Muğla Berberler Ve Kuaförler Odası Başkanı Özcan Çolakkol değerlendirdi. Odaların işletmelere için önemli rol oynadığını söyleyen Çolakkol, “özellikle pademi döneminde esnafımızın hep yanında olduk. Bizim en büyük işimiz üyelerimiz için çalışmak” dedi.

“BÜYÜK ÇABA SARF ETMEKTEYİZ”

Odalar ve birlikler hakkında söylenen sözlerin çok yanlış olduğuna vurgu yapan Çolakkol, “ Biz her zaman hep esnafımızın üyelerimizin yanında olduk. Üyelere destek olmak için hep çalıştık. 11 Mayıs’tan önce tüm berber ve kuaför dükkânlarımızı dezenfekte ettirdik. Bunun yanında dükkânlar açılmadan önce tüm üyelerimizi imza karşılığı dezenfektan, eldiven ve maske dağıttık. Dükkânlar açıldıktan sonra da tüm üyelerimizin dükkânlarını ikişer kere dezenfektan yaptırdık. Bu covid-19 hastalığından dolayı bu konuların üzerinde çok titizlikle duruyoruz. Kapalı kaldığımız süre zarfında da 159 tane üyemizi Menteşe Belediyesi’nden ve Muğla Kaymakamlığı’ndan gıda ve destek olarak da yardım aldık. Bunun yanında bu arkadaşımızın yaptığı açıklamayı ben esefle kınıyorum.  Muğla Berberler ve Kuaförler Esnaf Odası Başkanı olarak ve Yönetim Kurulu olarak üyelerimizin her türlü ihtiyacını, yardımı, desteklerini ya da banka ya da devlet görevleri tarafından yapılan her hangi bir ihtiyaçlarını anında biz karşılık verip onların tüm ihtiyaçlarını gidermek için de büyük çaba sarf etmekteyiz. Bunun yanında da arkadaşımızın odalar kapansın ve birlikler kapansın şeklinde yaptığı açıklamasında, şimdi odalar ve birlikler olmamış olsaydı eğer bu pandemi sürecinde bu arkadaşlarımıza kim yardım edecekti ya da hangi şartlarda ne şekilde ayakta kalacaklardı. Banka ise koşturduk maliye ise koşturduk kaymakamlık ise koşturduk bu pandemiden dolayı alınan biner lira alınan yardımların çoğunu üyelere biz girdik. Bu arkadaşımız herhâlde bu tür yapılan işlemleri görmüyor ya da görmemezlikten geliyor. Ondan dolayı söylenen sözlere katılmıyorum ve kınıyorum” şeklinde konuştu.

Bu haber toplam 489 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.