Özdağ: “Gelecek Partisi Muğla’da kök salacak”

Özdağ: “Gelecek Partisi Muğla’da kök salacak”
İlçelere gerçekleştirdiği ziyaretlere devam eden Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, partililerle Menteşe’de esnafı ziyaret ederek,...

İlçelere gerçekleştirdiği ziyaretlere devam eden Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, partililerle Menteşe’de esnafı ziyaret ederek, sorunları dinledi. Özdağ, Gelecek Partisi'nin ülkenin bütün sorunlarını üstlendiğini ve Gelecek Partisi’nin Muğla’da kök salacağını söyledi.

Neval Çolak

Gelecek Partisi Muğla İl Başkanlığı ilçelere gerçekleştirdiği ziyaretlere devam ediyor. Ziyaretler kapsamında, esnaf ziyareti gerçekleştiren Gelecek Partisi Muğla İl Başkanı Selahattin Kayaman ve partililere Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ’da eşlik etti.

Gelecek Partisi’nin Muğla’da kök salacağının altını çizen Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, en kısa zamanda Muğla’da 3’te 1 ilçeyi kurarak, en yakın zamanda il kongrelerini gerçekleştireceklerini kaydetti.

Gerçekleştirdikleri ziyaretlerden bu zamana kadar olumsuz tepki almadıklarını söyleyen Özdağ, “İl başkanımızla Muğla Şoförler Ve Otomobilciler Odası, Muğla Yörük Obaları, Menteşe esnafını ve Muğla İli Muhtarlar Federasyonu Başkanlığı’na ziyaretler gerçekleştirerek, Gelecek Partisi’nden bahsettik. Vatandaşlarımız memnuniyet duyuyorlar ve ilgi ile takip ettiklerini söylüyorlar. Atabey isimli bir vatandaşımız dedi ki, ‘hanımımla liderleri masaya koyduk ve tek tek hepsini dinledik. Davutoğlu'nun konuşmalarını dinlediğimizde dedik ki de bu partiyi destekleyelim. Liderler içerisinde en önemli, en tecrübeli, devlete faydası olan kişi Davutoğlu.’ Ne kadar mutlu ve gururluyum anlatamam. Yapılan anketlerde de birinci sıradayız. Birazdan Muğla Valimizi, Muğla Emniyet Müdürümüzü ve Ula Kaymakamını makamlarında ziyaret edeceğiz. İl başkanımız Selahattin Kayaman oldukça başarılı ve güzel işler yapıyor. Burada evim var ve benimde bir ayağım sürekli Muğla’da olacak. Ziyaretlerimiz devam edecek.

Ziyaretler kapsamında Genel Başkan Ahmet Davutoğlu, Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ’ı arayarak partililer ve esnafla telefon görüşmesi yaptı.

Bu haber toplam 826 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.