Özel güvenlik görevlilerine “KAAN Projesi”

Özel güvenlik görevlilerine “KAAN Projesi”
Muğla’nın Menteşe ilçesinde görev yapan özel güvenlik görevlilerine, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezi’nde ‘Genel Kolluk...

Muğla’nın Menteşe ilçesinde görev yapan özel güvenlik görevlilerine, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezi’nde ‘Genel Kolluk Özel Güvenlik Koordinasyonu ve Entegrasyon Projesi (KAAN)’ anlatıldı.

Sinem Karakaya

Muğla’nın Menteşe ilçesinde görev yapan özel güvenlik görevlilerine, ‘Genel Kolluk Özel Güvenlik Koordinasyonu ve Entegrasyon Projesi (KAAN)’ anlatıldı. Menteşe İlçe Emniyet Müdürü Tümer Yılmaz’ın da katıldığı Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenen eğitim programı İl Emniyet Müdürlüğü tarafından gerçekleştirildi.

Proje toplantısına Muğla Emniyet Müdürü Yardımcısı Ercan Aykan, Muğla İl Emniyet Müdürlüğü Özel Güvenlik Şube Müdürü Cüneyt Bilen, Menteşe İlçe Emniyet Müdürü Tümer Yılmaz, İlçe Emniyet Müdürlüğü personeli ile tüm kurum ve özel şirketlerin özel güvenlik amir ve müdürleri ile güvenlik personeli katıldı.

Özel güvenlik ile genel kolluk görevlilerine Polis Başmüfettişleri 1. Sınıf Emniyet Müdürü Hakan Karahan ile 1. Sınıf Emniyet Müdürü Mehmet Semih Süer tarafından eğitim verildi.

Projede hizmet kalitesini artırarak özel güvenliğin genel kollukla koordineli çalışmasının ve iletişimin üst seviyede olması için sunumlar yapıldı.

Öte yandan; KAAN projesi ile ilgili olarak Muğla’da özel güvenlik izni alan 69 yer belirlenerek, bu yerlerin yetkilileriyle toplantılar yapılmış ve görev alacak olan özel güvenlik ile genel kolluk görevlilerine Bodrum, Marmaris, Fethiye, Milas ile Milas-Bodrum ve Dalaman Havalimanında özel güvenlik ve genel kolluk amir ve memurlarına eğitim verildi. Son olarak Menteşe’de verilen eğitimin ardından projenin 2 Mart Pazartesi günü Muğla’da hayata geçmesi planlanıyor.

Bu haber toplam 867 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.