Özel öğrencilerden Tokat'a Ziyaret

Özel öğrencilerden Tokat'a Ziyaret
Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’ı Müdür ve Öğretmenleri ile birlikte ziyaret eden özel öğrenciler kendi yaptıkları saksı ve çiçeği hediye ettiler.Özel öğrenciler ziyaret esnasından Başkan Tokat’tan okullarına...

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’ı Müdür ve Öğretmenleri ile birlikte ziyaret eden özel öğrenciler kendi yaptıkları saksı ve çiçeği hediye ettiler.

Özel öğrenciler ziyaret esnasından Başkan Tokat’tan okullarına halı saha yapılmasını istediler.

Okullarının Menteş mahallesinde olduğunu belirten Okul Müdürü Muhammet Mercan ; 5 yıllık bir okuluz. İlk mezunlarımızı geçtiğimiz yıl verdik. Şu an için okulumuzda 50 öğrencimiz 20 öğretmenimiz ve 10 da yardımcı personelimiz mevcut. Eğitimlerimizde spor çok önemli yer tutuyor. Geçtiğimiz günlerde öğrencilerimiz Muğla’yı temsilen Karaman’da düzenlenen masa tenisi turnuvasına katıldılar.Futbola da meraklı öğrencilerimiz var.Şu an öğrencilerimiz beton zemin üzerinde futbol oynuyorlar bu da kendileri açısından tehlike arz ediyor. Okulumuzda halı saha yapmaya müsait alan bulunuyor sizden ricamız bir saha yapılması”dedi.

Eğitim ve öğretim kurumlarına her anlamda destek verdiklerini belirten Başkan Tokat ; Park ve Bahçeler Müdürlüğümüz okulunuzda gerekli incelemeleri yapıp bir maliyet çıkartacaklar. Bunun sonucunda gerekli çalışmaları başlatacağız dedi.

Mercan ayrıca Başkan Tokat’ı 15 Mayıs tarihinde Pomelon alış veriş merkezinde Özel öğrencilerin açacağı resim sergisine de davet etti.

Ziyaret hatıra fotoğrafı çekilmesinin ardından sona erdi.

Bu haber toplam 570 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.