Özel sporcular, Süper Lig’de mücadele edecek

Özel sporcular, Süper Lig’de mücadele edecek
Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Fethiye Gençlik Hizmetleri Spor Kulübü Bedensel Engelliler Voleybol takımı İl Müdürü Ömer İlman’ı makamında ziyaret...

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Fethiye Gençlik Hizmetleri Spor Kulübü Bedensel Engelliler Voleybol takımı İl Müdürü Ömer İlman’ı makamında ziyaret etti. Engelli sporcular, 2020-2021 sezonunda Oturarak Voleybol (Paravoley) Süper Liginde mücadele edecek.

Sinem Karakaya

2020-2021 sezonunda Oturarak Voleybol (Paravoley) Süper Liginde mücadele edecek olan Fethiye Gençlik Hizmetleri Spor Kulübü Bedensel Engelliler Voleybol takımı, Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer İlman’ı ziyarette bulundu.  Fethiyeli özel sporcuların hedefi, 16 takımın yarışacağı müsabakada ilk 5’e girmek.

“Özel sporcuların Süper Lig’de başarı ile ilimizi temsil edeceklerine inanıyorum” diyen Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer İlman, “Engelliler Voleybol takımını misafir ettik. Kendileri daha önce 1. Lig’de mücadele ederken bu yıl ilimizi Türkiye Süper Lig’de temsil edecek. Gerçekten özel sporcuların bu başarılar bizim için çok değerli. Biz Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü olarak özel sporcularımıza, özel gençlerimize salonlarımızı, sahalarımızı ve yüzme havuzlarımızı açtık. Onlar için çok farklı çalışmalarımız var. Antrenörlerimizin desteği çok önemli bu noktada. Başta Fethiye Gençlik ve Spor İlçe Müdürümüzün öncülüğünde uzun çalışmaların sonucunda Süper Lig’e yükselmeyle çalışmaların neticesini aldık. İlimizin tanıtımına özellikle, özel sporcularla birlikte diğer branşlarda çok önemli sporcularımız bulunmakta. Takım sporlarında da gelinebilecek en önemli noktaya oturarak voleybol takımımız gelmiş durumda. Ben başta sporcularımıza, onlara destek olan ailelerine çok teşekkür ederim. Süper Lig’de başarı ile ilimizi temsil edeceklerine inanıyorum. Biz her zaman sporcularımızın yanındayız. Daha iyi şartlarda sporlarını yapıp, kendilerini geliştirmesi konusunda desteklerimiz devam edecek” dedi.

Gençlik ve Spor Fethiye İlçe Başkanı ve aynı zamanda Fethiye Gençlik Hizmetleri Spor Kulübü Başkanı Harun Reşit Yiğit, “ Geldiğimiz nokta 5 yıllık bir sabrın ve çalışmanın sonucu. 5 yıldır İl Müdürlüğümüzün özel sporcularımıza tahsis ettiği bir araç var. Bu araçla biz sporcularımızı evlerinden alıyoruz, salonumuza getiriyoruz. Antrenman yaptırıp tekrar evlerine geri bırakıyoruz. Bu gerçekten çok büyük bir nimet bizim için. Ben sporcularımıza müsabakalara giderken hep şunu söylüyordum: ‘Gittiğinizde zevk alın, yarış psikolojine fazla kapılmayın.’ Bu sefer fazla zevk almışlar. Sporcularımızı  tebrik ediyorum” şeklinde konuştu.

“HEDEFİMİZ İLK 5’TE OLMAK”

16 takımın yarışacağı müsabakada hedeflerinin ilk 5’e girmek olduğunu söyleyen Antrenör Aycan İnoluk, “Yaklaşık 5 yıldır liglerde mücadele ediyoruz. Bu sefer çok fazla emek sarf ettik. Emeğimizin karşılığında da Süper Lig’e yükseldik. 16 takım mücadele edicek. Hedefimiz ilk 5 te olmak. Bize destek olan herkese teşekkür ederim. Coronavirüs nedeniyle her şey normal gidersem Kasım ayında başlayacak maçlar. Başladıktan sonra deplasmanlı şekilde olacak. Ankara, Konya, Aksaray, Bolu, Karabük, Karadeniz Ereğli, Samsun ve birçok illerdeki takımlarla eşleşeceğiz” dedi.

Ziyaret sonunda sporcuları tebrik eden İl Müdürü İlman, takım sporcularına milli takım forması hediye etti.

Bu haber toplam 579 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.