Özlem ve Saygıyla Anıyoruz

Özlem ve Saygıyla Anıyoruz
Muğla Valisi Amir Çiçek 10 Kasım dolayısıyla bir anma mesajı yayımladı. Vali Çiçek “Bugün bağımsız ve hür yaşama onurunu bize kazandıran Türkiye...

Muğla Valisi Amir Çiçek 10 Kasım dolayısıyla bir anma mesajı yayımladı. Vali Çiçek “

Bugün bağımsız ve hür yaşama onurunu bize kazandıran Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin kurucusu Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikalinin 77. yıl dönümünde Ata’mızı özlem, saygı, sevgi ve minnetle anıyoruz” dedi.

Muğla Valisi Amir Çiçek “Türk Milletinin karakterine ve adetlerine en uygun olan idare, Cumhuriyet idaresidir” diyerek Cumhuriyeti kuran Atatürk’ü andığımız bu günde yapmamız gereken onun ilkelerine sahip çıkarak işaret ettiği gibi ülkedeki birlik ve beraberliğin bozulmaması, hainlere fırsat verilmemesi için çok çalışmaktır.Milli iradeyi ve millet egemenliğini korumak için üzerimize düşeni yaptığımız takdirde Atamızın bize emanet ettiği kutsal vatanımızı onun istediği gibi çağdaş medeniyet seviyesine çıkartabiliriz” dedi.

Amir Çiçek “Beni görmek demek mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız bu yeterlidir” diyen Büyük Önder Atatürk’ü onun da dediği gibi anlamak demokratik, laik, sosyal bir hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyeti’nin bölünmez bütünlüğünü sonsuza kadar korumak Ata’ya duyduğumuz saygının en güzel göstergesi olacaktır” ifadelerine yer verdi.

Bu haber toplam 507 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.