Özpisispor, saha sorunundan dertli

Özpisispor, saha sorunundan dertli
Muğla’nın Menteşe ilçesine bağlı Yeşilyurt Mahallesi’nin 1. Amatör Küme Ligi’ndeki temsilcisi Özpisispor Kulübü, müsabakalarını oynayacakları...

Muğla’nın Menteşe ilçesine bağlı Yeşilyurt Mahallesi’nin 1. Amatör Küme Ligi’ndeki temsilcisi Özpisispor Kulübü, müsabakalarını oynayacakları sahanın bakımsızlığı nedeniyle büyük sıkıntı yaşıyor. Kulüp yönetimince 2 yıldır Büyükşehir Belediyesine müracaat edilmesine rağmen, saha bakımının yapılmadığı öğrenilirken, yönetim kulüplerine sahip çıkılmasını istiyor.

Sinem Korkmaz

Muğla’nın Menteşe ilçesi Yeşilyurt Mahallesi’nin 1. Amatör Küme Lig’inde mücadele eden tek futbol takımı olan Özpisispor, maçlarını oynadıkları mahalle sahasının bakıma alınmamasından mağdur. Özpisispor Kulüp Yönetimi, kulüplerine destek verilmesini isterken, Özpisispor Başkanı İsmet Şahin, “Bakımsız olan saha zemini nedeniyle senede en az 3 sporcumuz sakatlanıyor” dedi.

“Ciddi sponsor desteğine ihtiyacımız var” diyen Başkan İsmet Şahin, Yeşilyurt’a gönül vermiş birkaç destekçinin yardımlarıyla ayakta kalmaya gayret ettiklerini dile getirdi.

Aydınlatma lambalarını 6 yıldır değiştiremediklerini söyleyen Özpisispor Başkanı İsmet Şahin, “Muğla’da faaliyet gösteren amatör kulüpler içinde sahası en kötü olan tek takım Özpisispor. Yeşilyurt’ta çekimi devam eden Kalk Gidelim dizisinin çekimlerini yapan şirket iki yıldır destek vermesine rağmen, bu yıl onlarda dahil ciddi sponsor sıkıntısı çekilmekte. Yeşilyurt’ta spora gönül veren birkaç kişinin gayretleriyle ayakta kalmaya çalışıyoruz. Antrenmanla genellikle akşam oluyor. 6 tane aydınlatma lambasını 6 yılda değiştiremedik. Gece karanlığında antrenman yapmak zorunda kalıyoruz. Saha içindeki bozukluktan dolayı yılda en az 2-3 sporcumuz sakatlanıyor. İstediğimiz sadece zeminin düzeltilmesi ve ışıkların yapılması. Bunların bile bu kadar süredir yapılmamasına anlam veremiyorum” dedi.

Özpisipor Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Ünay, “Yeşilyurt’un evladıyız biz. Yıllardır oranın altyapısında yetiştik. Futbola gönül vermiş insanlarız biz. Maddi konuda kendi sponsorlarımızla ayakta kalmaya çalışıyoruz. Kaç yıldır 1. Amatör Küme Ligi’nde mücadele ediyoruz. Başarılı olduğumuzu düşünüyoruz fakat saha sıkıntımız var. Bu  sıkıntı bizim için çok önemli. Hedefimiz tabi ki takımımızı, Yeşilyurt’u en iyi yerlere, en yükseklere taşıyarak şampiyon yapmak. En büyük amacımız gençleri spora yönlendirmek ve kötü alışkanlıklardan uzak tutmak. Düzgün bir sahamız ve biraz sponsorumuz olsa çok daha iyi yerlere gelebiliriz. Takımın şu an ki durumu bile başarılı. Çünkü biz kendi imkanlarımızla takımı bu hale getirdik. Takımımız geleceği olan bir takım” dedi.

Bu haber toplam 2517 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.