Öztürk; “6 ayda hazine ve 2B arazileri sorunlarını çözeceğim”

Öztürk;  “6 ayda hazine ve 2B arazileri sorunlarını çözeceğim”
AK Parti Milletvekili adayı Nihat Öztürk, seçim çalışmaları kapsamında AK Parti Marmaris İlçe Teşkilatı tarafından bir otelde düzenlenen toplantıda...

AK Parti Milletvekili adayı Nihat Öztürk, seçim çalışmaları kapsamında AK Parti Marmaris İlçe Teşkilatı tarafından bir otelde düzenlenen toplantıda teşkilat mensuplarıyla bir araya geldi.

Burada konuşan Öztürk,  AK Parti Teşkilatı'nın hemen hemen her kademesinde görev yaptığını belirterek, “90 yılından bu yana sandık başkanlığı da dahil olmak üzere Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında bir dava adamı olarak durmaktan onur ve gurur duyuyorum arkadaşlar. Kim ne söylerse söylesin bu nefes bende olduğu sürece bundan vazgeçmeyeceğim. Allah’ın izniyle AK Parti davasına hizmet etmek Recep Tayyip Erdoğan’ın kurduğu ve adını koyduğu kimliğini koyduğu ve şu anki Başbakanımız Ahmet Davutoğlu’nun da devam ettirdiği bu davaya hizmet etmek benim en büyük borcum en büyük hasretim olarak devam edecek” diye konuştu.

Biz işimizi Yapmaya Devam Edeceğiz

Siyaseti hizmet aracı dışında görmediğini ve kullanmadığını ifade eden Öztürk, "Siyaset insanların derdine derman olmak ve sorunlarını çözmek sanatıdır. Ben de bu düşünceyle çalışacağım. Ne kadar iftira atarlarsa atsınlar biz işimizi yapmaya devam edeceğiz" dedi.

Nihat Öztürk, sözlerini, “Birileri her türlü tezgâhı kuruyor. Ben farkındayım” şeklinde sürdürerek, şunları paylaştı:

“İstediklerini yapsınlar daha öncede kurdular şimdi de kuruyorlar. Kendi aileme hanımıma varıncaya kadar her türlü yalanı söylüyorlar. Hiç bulaşmayacağım hiç tek bir sözüm yok.  Gerekeni, Bodrum’da avukatlarıma yetki vererek yaptım. Allah izin verirse fazla uzun sürmeyecek şuan bütün mahkemeler açılıyor. Gerekli cevabı biz orada vereceğiz. En önemlisi, onların yaptığı o terbiyesizliğin hesabını sandıkta soracağız”

Milletvekili seçilmesi durumunda önceliğinin vatandaşın sorunlarını çözmek olacağını anlatan Öztürk, "Parti ayrıma yapmadan herkesin yanında olacağım. AK Partili olmak, Marmaris'e ve Muğla’ya hizmetkar olmaya engel değil. 25 yıldır yaşadığım Marmaris'in sorunlarını çok iyi biliyorum. Seçilirsem ilk 6 ay içerisinde hazine ve 2B arazileri ile ecrimisil sorunlarını çözmeye çalışacağım" diye konuştu.

Toplantıya, AK Parti Muğla İl Başkanı İhsan Küreci’de katıldı.

Bu haber toplam 423 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.