Öztürk’ten “15 Temmuz” Dersi

Öztürk’ten “15 Temmuz” Dersi
AK Parti Muğla Milletvekili Nihat Öztürk, Marmaris ve Menteşe’deki okullarda düzenlenen “İlkögretim Haftasi ve 15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitleri...

AK Parti Muğla Milletvekili Nihat Öztürk, Marmaris ve Menteşe’deki okullarda düzenlenen “İlkögretim Haftasi ve 15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitleri Anma” etkinliklerine katıldı

Öztürk, öğrencilere 15 Temmuz’un önemini anlatan konuşmalar yaptı.AK Parti Muğla Milletvekili Öztürk: “Çocuklarımıza güzel bir ülke bırakmak için millet olarak çalışıyoruz”

AK Parti Muğla Milletvekili Nihat Öztürk, okullarda düzenlenen “İlkögretim Haftasi ve 15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitleri Anma” etkinliklerine katıldı.

Marmaris'te düzenlenen programa katılan AK Parti Muğla Milletvekili Nihat Öztürk "15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitleri Anma" temalı gösterimi öğrencilerle birlikte izledi.

Marmaris Çetibeli Ali Fikret Bilgin İlkokulu ve Ortaokulundaki kutlama programına katılan Öztürk, öğrencilere ilk derste yaptığı konuşmada, “Çocuklarımıza güzel bir ülke bırakmak için millet olarak çalışıyoruz. 15 Temmuz gecesi yaşananların unutulmaması gerekli. Bizler, o gece Marmaris’te tarihe tanıklık ettik. 15 Temmuz gecesi hain darbe girişimine engel olmak için ölümü göze alan şehitlerimizi rahmetle anıyorum. Gazilerimize de acil şifalar diliyorum” dedi.

Okuldaki etkinliğe, Marmaris Kaymakamı  Celalettin Yüksel, Ak Parti Marmaris İlçe Başkanı Osman Ülgen, İlçe Milli Eğitim Müdürü Züleyha Aldoğan, öğrenciler ve velileri katıldı.

TEOG Birincisi Okulu Ziyaret Etti

AK Parti Muğla Milletvekili Nihat Öztürk, AK Parti Menteşe İlçe Başkanı Erdoğan Ünal ve İl Milli Eğitim Müdürü Celalettin Ekinci ile birlikte TEOG’da il ikincisi ve ilçe birincisi olan Dokuzçam Ortaokulunu ziyaret etti.

Muğla merkeze yaklaşık 50 kilometre mesafede bulunan okulda öğrencilerle sohbet eden Öztürk, çocukları ve çocuklarına başarısına katkı sağlayan öğretmen ve yöneticileri tebrik etti.

Öztürk, daha sonra Göktepe Mahallesindeki kahvede vatandaşlarla bir süre sohbet etti.

Bu haber toplam 916 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.