Öztürk’ten Milas ve Bodrum’a Müjde

Öztürk’ten Milas ve Bodrum’a Müjde
Muğla Milletvekili Nihat Öztürk,  daha önce Menteşe, Fethiye ve Köyceğiz ilçelerinde hizmet veren Sosyal Hizmet Merkezlerinin yenileri Milas ve Bodrum ilçelerinde...

Muğla Milletvekili Nihat Öztürk,  daha önce Menteşe, Fethiye ve Köyceğiz ilçelerinde hizmet veren Sosyal Hizmet Merkezlerinin yenileri Milas ve Bodrum ilçelerinde açılacağı müjdesini verdi.

Sosyal Hizmet Merkezleri, çocuk, genç, kadın, erkek, engelli, yaşlı Şehit yakını ve Gaziler ile ailelerine koruyucu, önleyici, destekleyici, geliştirici hizmetler ile rehberlik ve danışmanlık hizmetlerini bir arada sunulmasına yönelik merkezler olduğunu belirten Öztürk, “Milletvekili arkadaşım Hasan Özyer ile birlikte bakanlık nezdindeki girişimlerimiz sonucu, Bodrum ve Milas Sosyal Hizmet Merkezlerimizin bina kiralama işlemleri tamamlanmış olup, hizmete açılması yönündeki çalışmalar devam etmektedir. Marmaris Sosyal Hizmet Merkezinin açılış işlemleri için ise bina tespiti ve kiralama işlemleri sürdürülmekte olup 2017 yılı sonuna kadar, açılması hedeflenmektedir” dedi.

Bu haber toplam 766 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.