Öztürk’ten sivil toplum örgütlerine ziyaret

Öztürk’ten sivil toplum örgütlerine ziyaret
AK Parti Muğla Milletvekili adayları Nihat Öztürk ve İsmail Baykal, Milas’ta bulunan sivil toplum örgütlerinin liderlerini ziyaret ederek bir dizi görüşmelerde...

AK Parti Muğla Milletvekili adayları Nihat Öztürk ve İsmail Baykal, Milas’ta bulunan sivil toplum örgütlerinin liderlerini ziyaret ederek bir dizi görüşmelerde bulundular.

Yaklaşan 1 Kasım seçimleri öncesinde seçim çalışmalarına hız veren AK Parti Muğla milletvekilleri Milas’ta ikinci gün çalışmaları kapsamında Şoförler Odası, Esnaf ve Sanatkarlar Odası, Muhtarlar Derneği, Ziraat Odası, Bakallar ve Bayiler Odası, Gaziler Derneği, Ticaret Odası, Süt Birliği, MİLİMDER, Eğitim Bir Sen’i ziyaret ettiler. Milletvekili adayları aynı gün akşamında ise Kıcağız Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi.

Yapılan ziyaretlerde Milletvekili adaylarına AK Parti Muğla İl Başkanı İhsan Küreci, AK parti Milas İlçe Teşkilatı Başkanı Levent Akyer ve ilçe teşkilatı yönetim kurulu üyeleri eşlik etti.

Yapılan ziyaretlerde bir konuşma yapan AK Parti Muğla Milletvekili Adayı İsmail Baykal, Ak Parti’nin 1 Kasım’da iktidara gelmesi için destek istediklerini söyledi.

AK Parti’nin Yaklaşan seçimlerde uygulanabilir bir seçim beyannamesi açıkladığını ifade eden bir diğer Milletvekili adayı Nihat Öztürk; “AK Parti bu güne kadar yaptıklarıyla vatandaştan her zaman destek gördü. Bunun için yaptıklarımız verdiğimiz sözlerinde yerine getirileceğinin en büyük göstergesidir. Parti olarak millete hizmet etme sevdamız ilk günkü aşkla ve heyecanla devam ediyor. Bizler milletimizden bir kez daha ülkemizin geleceği için yetki istiyoruz” dedi.

Bu haber toplam 444 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.