PANDEMİYLE MÜCADELE ÇALIŞMALARI DEĞERLENDİRİLDİ

PANDEMİYLE MÜCADELE ÇALIŞMALARI DEĞERLENDİRİLDİ
Coronavirüs salgınıyla mücadele ve aşılama çalışmalarının en etkili bir şekilde yürütülmesi için Muğla Valisi Orhan Tavlı başkanlığında Pandemiyle Mücadele ve Aşılama Çalışmaları Değerlendirme Toplantısı gerçekleştirildi.13...

Coronavirüs salgınıyla mücadele ve aşılama çalışmalarının en etkili bir şekilde yürütülmesi için Muğla Valisi Orhan Tavlı başkanlığında Pandemiyle Mücadele ve Aşılama Çalışmaları Değerlendirme Toplantısı gerçekleştirildi.

13 İlçe Kaymakamının Video Konferans Sistemi ile katıldığı toplantıya, Vali Yardımcısı M. Suphi Olcay, İl Sağlık Müdürü Dr. İskender Gencer, Halk Sağlığı Başkanı Eriş Başaran Akça, Halk Sağlığı Başkan Yrd. Ahmet Demiral, Halk Sağlığı Başkanlığı Bulaşıcı Hastalıklar Birim Sorumlusu Dr. Derya Tetiker katıldı.

Toplantıda Kurban bayramı öncesi ve bayram süresince, Muğla’da diğer kurum ve kuruluşlarla işbirliği yapılarak, Covid-19 aşılama programlarının düzenlenmesi, Coronavirüs salgınının toplum sağlığı ve kamu düzeni açısından oluşturduğu riski yönetme, hastalığın yayılım hızını kontrol altında tutma konularında alınması gereken tedbir ve önlemler açısından değerlendirmeler yapıldı.

Bu haber toplam 331 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.