Park sorunu isyan ettirdi

Park sorunu isyan ettirdi
Tek şeritli yollara park edilen araçlar nedeniyle daralan yollar vatandaşı ve araç sürücülerini isyan ettirdi. Muğla’nın Menteşe ilçesinde otopark...

Tek şeritli yollara park edilen araçlar nedeniyle daralan yollar vatandaşı ve araç sürücülerini isyan ettirdi. Muğla’nın Menteşe ilçesinde otopark sorununun yanı sıra, park yeri bulmakta zorlanan sürücülerin araçlarını kaldırıma, yol kenarlarına ve sokak içlerine park etmeleri nedeniyle yaşanan sıkışıklık hem vatandaşı hem de diğer araç sürücülerini isyan ettirdi.

Sinem Korkmaz

Muğla’nın Menteşe ilçesinde yol kenarlarına park edilen araçların yanına tekrar araç park ederek yolu daraltan sürücüler pes dedirtti. Uzun kuyruk ve çift şerit halinde anayola park edilen araçlar, trafiği etkilerken, yapılan çift park bölgedeki iş yerlerinin önlerini kapatması vatandaşları isyan ettirdi. Vatandaşlar, duruma yetkililer tarafından el konulmasını istedi.

Trafik ekipleri bölgede yoğun olarak çalışırken araçların yola park edilmemesi hakkında araç sahiplerine uyarıda bulundu.

Araçların çift parkına tepki gösteren bir vatandaş, “Hem bizim yolumuzu hem de diğer araçların yollarını engelliyorlar. Buraya normal park eden bir araç park yerinden çıkmak istediği zaman kriz oluyor. Bir saat araç sürücüleri aranıyor. Aracın dörtlülerini yakıyorlar. Kısa bir işim var izlenimi veriyorlar. Bir gidiyor araç sahipleri iki, üç saat yoklar. Işıklardan bu yollara dönecek olan sürücüler biraz hızlı dönse resmen zincirleme kaza olur. Bir iki araçta değil resmen kuyruk olmuş halde. O da yetmezmiş gibi dükkanların önü de kapanıyor. Bu esnaf neden hiç ses çıkarmıyor. Müşterileri gelecek olsa, mal inecek olsa yer yok. Yetkililer biran önce bu duruma el atsın. Bu iş böyle olacak gibi değil” dedi.

Bu haber toplam 858 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.