Parklar, çocuklar için hazır

Parklar, çocuklar için hazır
13 Mayıs Çarşamba Günü saat 11.00 - 15.00 arası sokağa çıkacak olan 14 yaş altı çocuklar için parklar, oyun grupları, meydanlar ve yürüyüş yolları...

13 Mayıs Çarşamba Günü saat 11.00 - 15.00 arası sokağa çıkacak olan 14 yaş altı çocuklar için parklar, oyun grupları, meydanlar ve yürüyüş yolları Menteşe Belediyesi ekiplerince dezenfekte edilirken, yeşil alanlardaki otlar temizlendi.

Haber Merkezi

Menteşe Belediye ekipleri, 13 Mayıs Çarşamba Günü sokağa çıkma kısıtlaması kalkan 14 yaş altı çocuklar için kentteki tüm parklarda dezenfeksiyon ve temizlik çalışmaları yaptı.

Menteşe’de çocuk oyun grubu bulunan 117 park, belediye ekiplerince dezenfeksiyon edilirken,  yeşil alanlardaki otlarda temizlenerek çocuklar için hazırlandı.

Parklar, çocuklar için hazır

“Çocuklarımız için büyük bir titizlikle dezenfeksiyon çalışması başlattık” diyen Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, “İçişleri Bakanlığı’nın yayınladığı genelgeyle 13 Mayıs Çarşamba günü saat 11.00 ile 15.00 arasında 0-14 yaş aralığındaki çocuklar ve gençler sokağa çıkabilecek.  Çocuklarımızın gençlerimizin olası virüs tehdidinden arındırılmış park, bahçe ve yeşil alanlarda oyunlarını oynayabilmeleri için büyük bir titizlikle dezenfeksiyon çalışması başlattık. Ekiplerimiz park ve yeşil alanlarımızı zaten periyodik olarak dezenfekte ediyorlardı. Bugünkü çalışmamızda yeşil alanlarımızdaki otlar temizlenirken, parklardaki oturma grupları da dezenfekte ediliyor. Halkımızın, çocuklarımızın sağlığı bizim için çok önemli. Onların yarın güvenli bir şekilde güzel vakit geçirebilmeleri için çalışıyoruz. Çocuklarımızdan ve ebeveynlerimizden ricamız ülke genelinde alınan sağlık önlemlerine ve sosyal mesafe kurallarına uymaları. Biz Menteşe Belediyesi olarak bu süreçte halkımızın yanındayız” dedi.

Bu haber toplam 375 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.