Pazar yerinin kura çekimi yapıldı

Pazar yerinin kura çekimi yapıldı
Muğla'nın Ortaca ilçesine bağlı turistik Dalyan Mahallesindeki yeni pazar yerinin kura çekimi Ortaca Belediye Başkanı Hasan Karaçelik’in katılımı ile yapıldı.Ortaca Belediyesince, Dalyan Mahallesinde, Halidun-Feridun Tınaztepe...

Muğla'nın Ortaca ilçesine bağlı turistik Dalyan Mahallesindeki yeni pazar yerinin kura çekimi Ortaca Belediye Başkanı Hasan Karaçelik’in katılımı ile yapıldı.

Ortaca Belediyesince, Dalyan Mahallesinde, Halidun-Feridun Tınaztepe Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi’nin arka sokağına, İztuzu Caddesi üzerine yapılan 350 satış yerinin bulunduğu Pazar yerinde kura çekimi yapıldı.

Kura çekimine 138 pazarcı katıldı. Kuralar 2 esnaf odası temsilcisinin gözetiminde yapıldı.

Ortaca Belediye Başkanı Hasan Karaçelik, yeni Pazar yeri ile ilgili yaptığı açıklamada; “Uzun yıllardır Dalyan’ımıza hizmet veren Pazar yeri, hem güvenlik açısından itfaiye ve sağlık araçlarının girememesi hem de hızla gelişen Dalyan’ın ihtiyaçlarına cevap verememesi nedeni ile yeni Pazar yerimiz hizmete giriyor. Yeni Pazar yerimizdeki yer belirleme işlemi de esnaf odası temsilcileri gözetiminde kura çekimiyle yapılıyor. Hiçbir esnafımızın mağdur olmayacağı şekilde yapılıyor. Esnafımızın ve vatandaşımızın yeni Pazar yerinde çok daha rahat alışveriş yapacağına inanıyorum. Boşalttığımız eski Pazar yerini ise Dalyan’ın tanıtımı açısından güzel projeler ile değerlendireceğimizi düşünüyorum. Vatandaşlarımıza ve esnafımıza hayırlı olsun.” dedi.

Bu haber toplam 1088 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.