Pehlivanlara Destek

Pehlivanlara Destek
Saygın iş adamlarından Tosunlar petrolün sahibi Kerim Tosun ata sporuna destek vermeye devam ediyor.İmkanlar ölçüsün de farklı kurumlara yaptı ğı desteklerle adından söz ettiren Tosunlar Petrol sahibi Kerim Tosun Muğla Büyükşehir...

Saygın iş adamlarından Tosunlar petrolün sahibi Kerim Tosun ata sporuna destek vermeye devam ediyor.İmkanlar ölçüsün de farklı kurumlara yaptı ğı desteklerle adından söz ettiren Tosunlar Petrol sahibi Kerim Tosun Muğla Büyükşehir Belediyesi güreş takımına desteklerini sürdürüyor.

Tosunlar Petrol sahibi Kerim Tosun 657. Edirne Kırkpınar güreşinden madalya ile dönen Muğla Büyükşehir Belediyesi güreş takımına kuzu kebabı ziyafeti vererek güreşçilere moral verdi.

Edirne Kırkpınar güreşinden madalya ile dönen Muğla Büyükşehir Belediyesi güreş takımı çalıştırıcısı Yüksel Topçu, “Pehlivanların hamisi her zaman yanımızda olan bizden maddi ve manevi desteğini esirgemeyen Tosunlar Petrol Sahibi Kerim Tosun’a bizlere sağladığı he rtürlü destek için teşekkür ederiz. Ağalık almayla değil vermeyle olur.”dedi.

Bu haber toplam 391 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.