Pehlivanlardan Tokat’a Ziyaret

Pehlivanlardan Tokat’a Ziyaret
Bu yıl 656’ıncısı düzenlenen Kırkpınar Yağlı güreşlerinde ve 25’incisi düzenlenen Kavaklıdere Menteşe Beşpınar yağlı pehlivan güreşlerinde...

Bu yıl 656’ıncısı düzenlenen Kırkpınar Yağlı güreşlerinde ve 25’incisi düzenlenen Kavaklıdere Menteşe Beşpınar yağlı pehlivan güreşlerinde Milas Belediyesi adına er meydanına çıkan Milaslı pehlivan Mehmet Karabaş Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’ı ziyaret etti.

Kırkpınar’dan ilk 32 pehlivan arasına girme başarısı gösteren ve ardından katıldığı Kavaklıdere yağlı güreşlerinde  Küçük orta küçük boyda 32 pehlivan arasında birinci olan Milaslı pehlivan Mehmet Karabaş, Türkiye Güreş Federasyonu Ege Bölge Sorumlusu İnanç Güçlü ile beraber ziyaret ettiği Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’a verdiği destek için teşekkür etti.

Kırkpınar ve Kavaklıdere de elde ettiği başarı ve Milas ‘ı en iyi şekilde temsil ettiği için Mehmet Karabaşa teşekkür eden Başkan Tokat; Sporun ve sporcunun her zaman yanında olduğunu belirtti. İmkanlar çerçevesinde her zaman sportif faaliyetlere destek olacağını söyleyen Tokat önümüzdeki süreçte katılacağı müsabakalar için Karabaş’a başarı diledi. Güreş konusunda Antalya’nın başı çektiğini belirten Tokat ; “Milas’ta da güreşin mayası var. Buradan da önemli güreşçiler çıkıyor ve büyük başarılar elde ediyor. Önümüzdeki yıllarda bizde Milas’ta bu tür organizasyonlara imza atmak istiyoruz” dedi.

Kırkpınar ve Kavaklıdere de Milas’ı en iyi şekilde temsil etmek ve adını duyurma adına elinden geldiğini yaptığını söyleyen Karabaş; “ Öncelikle bana verdiğiniz destekten ötürü sizlere teşekkür ediyorum. Kırkpınar’da ilk 32 güreşçi arasına kalmayı, Kavaklıdere de ise birincilik elde edip hem Belediyemizi hem de Milas’ı en iyi şekilde temsil ettim. Önümüzdeki müsabakalarda da elimden geleni yapmaya çalışacağım. Milas Belediyespor bünyesinde kurulacak güreş branşında gönüllü olarak antrenörlük yapmak istiyorum. Burada yetiştireceğimiz sporcularla Kırkpınar gibi güreşlere katılım Milas adını duyurmak ve ses getirmeyi hedefliyorum” dedi.

Ziyaret Karabaş’ın Başkan Tokat’a pehlivan kıspet maketi takdim etmesinin ardından sona erdi.

Bu haber toplam 677 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.