Performansı göz dolduruyor

Performansı göz dolduruyor
Yeni sezonda ilk kez voleybol liginde bulunacak olan Milas Erginspor Voleybol Takımı’nın genç üyesi Dilber Nesil Anıl, başarılı çalışmalarıyla dikkat çekiyor.2018-2019 sezonundan itibaren Muğla Mahalli Voleybol Ligi’nde yer...

Yeni sezonda ilk kez voleybol liginde bulunacak olan Milas Erginspor Voleybol Takımı’nın genç üyesi Dilber Nesil Anıl, başarılı çalışmalarıyla dikkat çekiyor.

2018-2019 sezonundan itibaren Muğla Mahalli Voleybol Ligi’nde yer alacak olan Milas Erginspor Bayanlar Voleybol Takımı’nda forma giyecek olan Dilber Nesil Anıl, çalışmalardaki performansı ile göz dolduruyor.

2005 doğumlu olan yetenekli voleybolcu, yeni kurulan Erginspor Bayanlar Voleybol Takımı’nda antrenmanlardaki performansı ile dikkat çekmesiyle ilk altı için göz kırpmaya başlıyor. Öğrenim gördüğü Merkez Ortaokulu’nun okul takımında bile yer almayan yetenekli voleybolcu, çok kısa zamanda yeteneği ile büyük aşama göstererek dikkat çekmeye devam ediyorMilas Erginspor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Yunus Emre Demirtaş, antrenmanlara katılan hocaların kısa zaman içerisinde dikkatini çeken Dilber Nesil Anıl için şunları söyledi: “Bugüne kadar hiç voleybol oynamayan, bir aydan bu yana bizimle antrenmanlara katılan Dilber Anıl, yeteneğiyle hepimizin beğendiği isim oldu. Allah vergisi, yetenekli bir kardeşimiz. Kısa zamanda çok iyi voleybolcu olacağına inanıyorum. Sporculuk hayatında başarılar diliyorum.” dedi.

Bu haber toplam 762 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.