'PET-CT Cihazı' Üniversite Hastanesi'ne Kazandırıldı

'PET-CT Cihazı' Üniversite Hastanesi'ne Kazandırıldı
Neval Çolak- AK Parti Muğla Milletvekili Mehmet Yavuz Demir, Kanserin erken teşhisi ve tedavisinde kullanılan ve Muğla’da sadece iki özel hastanede bulunan...

Neval Çolak- AK Parti Muğla Milletvekili Mehmet Yavuz Demir, Kanserin erken teşhisi ve tedavisinde kullanılan ve Muğla’da sadece iki özel hastanede bulunan PET-CT cihazının, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kazandırıldığının müjdesini verdi.

AK Parti Muğla Milletvekili Mehmet Yavuz Demir,  sağlık hizmetleri kapsamında Muğlalılara bir müjde daha verdi.

Milletvekili Demir yaptığı açıklamada şunları kaydetti; “Muğla’mıza bir müjde daha. Kanserin erken teşhisi ve tedavisinde kullanılan ve Muğla’mızda sadece iki özel hastanede bulunan PET-CT cihazı girişimlerimiz sonucunda Sağlık Bakanlığından gerekli izin ve onaylar alınarak Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kazandırıldı. Artık Muğla’mızda yaşayan kanser hastaları hastalığın tanısı ve tedavi sürecinde özel hastanelere ve çevre illere gitmek zorunda kalmayacaklar. Sağlık Bakanlığı tarafından gerekli izinleri verilen PET-CT cihazı ihale sürecinin tamamlanmasının ardından vatandaşlarımızın hizmetine sunulacak. Hemşerilerimize şimdiden hayırlı olsun.”

Bu haber toplam 1185 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.