Petkim mağlup, iş son haftaya kaldı

Petkim mağlup,  iş son haftaya kaldı
ING Basketbol Süper Ligi'nde kümede kalma mücadelesinde Lokman Hekim Fethiye Belediyespor'un rakibi Aliağa Petkim, erteleme maçında Darüşşafaka'ya İstanbul'da 99 - 78 yenildi. Petkim böylece 29. maçında 20. yenilgisini almış oldu....

ING Basketbol Süper Ligi'nde kümede kalma mücadelesinde Lokman Hekim Fethiye Belediyespor'un rakibi Aliağa Petkim, erteleme maçında Darüşşafaka'ya İstanbul'da 99 - 78 yenildi. Petkim böylece 29. maçında 20. yenilgisini almış oldu. Ligden düşecek son takım, son hafta, son maçta belli olacak.

Ligin son haftasında İzmir ekibi Petkim İstanbul'da Bahçeşehir'e konuk olurken, Fethiye temsilcisi ise deplasmanda HDI Afyon ile karşılaşacak.

Ligin 3 Mayıs'ta oynanacak son maçında Fethiye deplasmanda Afyon'u yenerse, Petkim ise İstanbul'da Bahçeşehir'e yenilirse ligden Petkim düşecek.

LH Fethiye Belediyespor, Afyon’a yenilirse, diğer maçın sonucu ne olursa olsun Fethiye Süper Lig'e veda edecek.

FETHİYE Mİ, PETKİM Mİ?

Kısıtlı bütçesine, dar kadrosuna ve Süper Lig'e son anda alınmasına rağmen mücadelesini son haftaya kadar inatla sürdüren Fethiye'nin seneye de Süper Lig'de oynayabilmesi, son hafta deplasmanda HDI Sigorta Afyon'u yenmesine ve Petkim'in son maçını kaybetmesine bağlı bulunuyor.

Fethiye ekibi, Petkim'i hem kendi evinde, hem de İzmir'de yendiği için muhtemel bir puan eşitliğinde averajla üstünlük sağlayacak.

Tüm Fethiye'nin gözü kulağı 3 Mayıs Pazartesi günü Afyon'da oynanacak HDI Sigorta Afyon - LH Fethiye Belediyespor ve İstanbul'da oynanacak Bahçeşehir - Petkim maçlarında olacak.

Bu haber toplam 294 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.