Pınar cinayetinde yeni gelişme

Pınar cinayetinde yeni gelişme
Muğla’nın Ula ilçesinde vahşice öldürülerek, cesedi varile içerisinde konulduktan sonra yakılmış halde yol kenarında bulunan üniversite öğrencisi...

Muğla’nın Ula ilçesinde vahşice öldürülerek, cesedi varile içerisinde konulduktan sonra yakılmış halde yol kenarında bulunan üniversite öğrencisi Pınar Gültekin’in cinayet davasına ilişkin yeni gelişme yaşandı. Muğla 2. Sulh Ceza Hakimliği tarafından katil zanlısı Cemal Metin Avcı’nın annesi babası ve babasının ortağı hakkında “delilleri yok etme, gizleme ve değiştirme” suçunu işledikleri yönünde yürütülen soruşturmada ek kovuşturmaya yer olmadığına karar verildi.

Sinem Korkmaz

Muğla’nın Ula ilçesinde vahşice öldürülerek, cesedi varile içerisinde konulduktan sonra yakılmış halde yol kenarında bulunan üniversite Avcı ifadesinde cinayeti tek başına işlediğini öne sürdü. Soruşturma devam ederken olay yerinde ikinci bir kişinin daha olduğu gündeme gelerek, Metin Cemal Avcı’nın kardeşi Mertcan Avcı, ‘delil karartmak’ suçu kapsamında tutuklandı.  Gültekin ailesinin avukatları Rezan Epözdemir vasıtasıyla, cinayet sürecinde Cemal Metin Avcı’nın babası S.A, annesi A.A ve babasının ortağı Ş.G.O hakkında ‘suç delillerini yok etme, gizleme ve değiştirme’ suçu kapsamında şikayetçi oldu.

Şikayet dilekçesinde Pınar Gültekin'in, katil zanlısı Cemal Metin Avcı tarafından tek başına öldürülmediği, ailesi ve ortakları tarafından yardım aldığı ileri sürüldü.

TAKİPSİZLİK KARARI VERİLDİ

Savcılık, 3 şüpheliyle ilgili yürüttüğü soruşturmada takipsizlik kararı verdi. Gültekin ailesinin avukatı Epözdemir'in bu karara yaptığı itiraz ise Muğla 2. Sulh Ceza Hakimliği tarafından reddedildi. Karar, istinaf ve temyiz incelemesinden geçmeksizin kesinleşti.

Bu haber toplam 1415 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.