“Pkk Ormanları Yaktı” Maddesi Meclisi Karıştırdı

“Pkk Ormanları Yaktı” Maddesi Meclisi Karıştırdı
FERDİ YAVUZ- Muğla Büyükşehir Belediye Meclisi'nin 2019 yılı Eylül Ayı toplantısına, Ak Parti Grubu’nun meclise sunduğu madde gündeme damga vurdu....

FERDİ YAVUZ- Muğla Büyükşehir Belediye Meclisi'nin 2019 yılı Eylül Ayı toplantısına, Ak Parti Grubu’nun meclise sunduğu madde gündeme damga vurdu. Son günlerde PKK tarafından çıkartıldığı iddia edilen orman yangınlarını Ak Parti Grubu, Belediye Meclis gündemine taşıdı. Ak Parti’den yapılan açıklamaya göre, “Ak Parti grubu, PKK tarafından çıkartılan orman yangınlarını da gündeme taşımak istedi, fakat madde gündeme alınmadan reddedildi.” İfadelerine yer verildi.

Muğla Büyükşehir Belediye Meclisi'nin 2019 yılı Eylül ayı toplantısı dün gerçekleştirildi. Meclis toplantısında AK Parti grubu, Fethiye Körfezi kirliliğinin daha kötü boyutlara ulaşmaması amacıyla Muğla Büyükşehir Belediyesi'ne ait arıtma tesisinin kapasitesinin artırılması olayını, Muğla Büyükşehir Belediyesi meclis gündemine taşıdı. Ak Parti tarafından yapılan açıklamaya göre ayrıca Ak Parti Grubu, Fethiye Körfezi’nin yanı sıra son günlerde PKK tarafından çıkartıldığı iddia edilen orman yangınlarını da gündeme taşımak istedi. Fakat maddenin gündeme alınmadan reddedildiği bildirildi.

Ak Parti’den gelen açıklamada reddedilen o madde ile alakalı şu bildiriye yer verildi;

“MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ MECLİS BAŞKANLIĞINA

Yasadışı PKK Terör örgütü 11.07.2019 – 24.08.2019 Tarihleri arasında İzmir de 6 , Muğlada 4 , Antalya da 3 , Mersin , İstanbul  ve Balıkesir de 2 şer , Edirne , Uşak , Afyonkarahisar , Çanakkale , Bursa , Manisa , Aydın ve Kütahya da 1 yerde olmak üzere toplam 27 yerde yaşanan orman yangınlarını üstlenmiş olduğunu basın yoluyla açıklamıştır. 40 yıla yakın bir zamandır ülkemizde on binlerce yurttaşımızın hayatını kaybetmesine sebep olan bu terör örgütünün bu kez de Ülkemizin akciğerleri olan ormanlarımızı hedef alarak geleceğimizi karartmaya yönelik kirli eylemlerini şiddetle kınıyoruz. Terör eylemlerine ve ülkemiz üzerinde oynanmaya çalışılan oyunlar karşısında Tüm yurttaşlarımızın beraberlik  içerisinde  tek vücut olarak hareket edeceğine inanıyor ve  Muğla Büyükşehir Belediye Meclisi üyeleri olarak bu terör eylemini ve PKK terör örgütünü şiddetle kınıyoruz.

Cumhur Gurubu Muğla Büyükşehir Belediyesi Meclis üyeleri olarak Ülkemizi , Bölgemizi ve Çevremizi ilgilendiren konulara hiçbir zaman ne siyaseten , ne de At gözlüğüyle bakmayacağımızı , bu ve benzeri olayların daimi takipçisi olacağımızı , yapılacak her olumlu faaliyetin destekçisi , her olumsuzluğunda karşısında olacağımızın bilinmesini dileriz.”

Bu haber toplam 589 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.