Plajlarda bayram hareketliliği

Plajlarda bayram hareketliliği
Muğla'nın Fethiye ilçesindeki dünyaca ünlü Kumburnu Tabiat Parkı'nda, bayram tatili yoğunluğu yaşanıyor.Hava sıcaklığının 35, deniz suyu sıcaklığının...

Muğla'nın Fethiye ilçesindeki dünyaca ünlü Kumburnu Tabiat Parkı'nda, bayram tatili yoğunluğu yaşanıyor.

Hava sıcaklığının 35, deniz suyu sıcaklığının 30 derece ölçüldüğü Fethiye ilçesinde, yerli ve yabancı turistler bayram öncesi plajlarda yoğunluk oluşturdu.

Tatilciler, dünyaca ünlü Ölüdeniz Mahallesi'ndeki Kumburnu Tabiat Parkı'nda ve Belcekız plajlarında denize girip kumsalda güneşlenirken, bazıları da sahildeki kafelerde oturup dinlendi.

Macera tutkunları da Babadağ’dan yamaç paraşütü yaparak, Ölüdeniz’in manzarasını izleme fırsatı buldu. Yamaç paraşütlerinin gökyüzündeki şovu ise sahilde güneşlenen vatandaşlarca ilgiyle izlendi.

Kumburnu Plajı İşletme Müdürü Halil Gören, Kumburnu'nun kumunun özel olduğunu ve mavinin 16 tonunun görüldüğünü, bayram tatilinin 10 gün olarak açıklanmasından sonra yaşanacak yoğunluk için hazırlıkların tamamlandığını söyledi. Gören, "Kumburnu Plajı’nın sürekli ilgi çekmesi ve yoğunluk oluşması, kumunun ve denizinin özelliğinden kaynaklanıyor. Bugün bile ciddi bir yoğunluk var. Arefe gününden sonra daha fazla yoğun geçeceğini düşünüyoruz" dedi.

Gören, tatil için Fethiye, Ölüdeniz'e gelenlerin sadece deniz değil farklı aktivitelerle tatillerini dolu dolu geçirebilecekleri kaydetti.

Bu haber toplam 772 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.