Polis Abla Bilgisayar Laboratuvarı Açıldı

Polis Abla Bilgisayar Laboratuvarı Açıldı
Menteşe Kaymakamlığı ve İlçe Emniyet Müdürlüğü koordinesinde İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile Turgutreis Anadolu Lisesi Müdürlüğü’nün ortaklaşa...

Menteşe Kaymakamlığı ve İlçe Emniyet Müdürlüğü koordinesinde İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile Turgutreis Anadolu Lisesi Müdürlüğü’nün ortaklaşa düzenlediği Polis Abla Bilgisayar Laboratuvarı  Turgutreis Anadolu Lisesi’nde açıldı.

SİNEM KARAKAYA

Menteşe Kaymakamlığı ve İlçe Emniyet Müdürlüğü koordinesinde İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile Turgutreis Anadolu Lisesi Müdürlüğü’nün ortaklaşa düzenlediği Polis Abla Bilgisayar Laboratuvarı Turgutreis Anadolu Lisesi’nde açıldı.

Polis Abla Bilgisayar Laboratuvarı Açıldı

Açılışa Menteşe Kaymakamı Caner Yıldız, İlçe Emniyet Müdürü Tümer Yılmaz, İlçe Jandarma Komutanı Caner Özdilek, İlçe Milli Eğitim Müdürü Soner Kaya, Muğla Şehit Aileleri ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Kazım Alsan, okul müdürü, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Sınıfları ziyaret eden protokol, daha sonra Polis Abla Bilgisayar Laboratuvarı açılışını gerçekleştirdi. Öğrencilerin kullanımına sunulan laboratuvarda, öğrenciler araştırmalarını kolaylıkla yapabilecek.

Açılış kurdelesini kesen Menteşe Kaymakamı Caner Yıldız, Polis Abla Bilgisayar Laboratuvarı Turgutreis Anadolu Lisesi’ne hayırlı olsun diyerek öğrencilerin araştırma yapabilmeleri sağlamak için böyle bir proje yaptıklarını belirtti.

Öğrencilerin kullanımına sunulan bilgisayarların öğrencilerin araştırma yapabilmeleri ve çalışmalarını sürdürmeleri için sürekli açık kalacağını ifade eden Turgutreis Anadolu Lisesi Müdürü Akif Ağır; “Polis Abla Bilgisayar Laboratuvarı ilçe protokolümüzün katılımıyla gerçekleşti. Öğrencilerimiz araştırmalarını daha kolay yapabilecek. Muğla Turgutreis Anadolu Lisesi bünyesinde gerçekleştirilen tüm çalışmaların huzurlu bir okul ortamında gençlerimizin, okulu benimsemeleri açısından çok önemli. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Bu haber toplam 600 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.