Polis Haftası çelenk koyma töreniyle kutlandı

Polis Haftası çelenk koyma töreniyle kutlandı
Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 176. yılı dolayısıyla Muğla Emniyet Müdürlüğü tarafından Atatürk Anıtı’nda çelenk koyma töreni düzenlendi. Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı tüm şubelerin katıldığı tören sosyal...

Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 176. yılı dolayısıyla Muğla Emniyet Müdürlüğü tarafından Atatürk Anıtı’nda çelenk koyma töreni düzenlendi. Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı tüm şubelerin katıldığı tören sosyal mesafe kurallarına uyularak gerçekleştirildi.

Çelenk koyma töreninin ardından Yeni Şehir Mezarlığı ziyaret edilerek, şehitler için dua okundu. Ardından, şehitlerin mezarlarına karanfil bırakıldı.

Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 176. yılı dolayısıyla Muğla İl Emniyet Müdürü Süleyman Suvat Dilberoğlu'nun yayınladığı mesajda şu ifadelere yer verdi:

“Tarihi şan, şeref ve başarı dolu Teşkilatımız için hizmetlerimizi sunarken, vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğini, huzur ve emniyetini sağlamak için 176 yıldır var gücümüz ile çalışmaktayız” diyen Muğla İl Emniyet Müdürü Süleyman Suvat Dilberoğlu, “Yürütmekte olduğumuz çalışmaları insan haklarına saygılı, çağdaş, demokratik değerlere ve yasalara bağlı olarak yerine getirmekteyiz. Bizlerin başarılı ve özverili çalışmaları, fedakârlıklarımızla vatandaşlarımızın sevgisini en üst seviyede kazanmanın haklı onurunu birlikte yaşamaktayız. Bu duygu ve düşüncelerle, Vatan uğruna canlarını veren Aziz Şehitlerimizi ve ebediyete intikal etmiş Gazilerimizi rahmet ve minnetle, kahraman Gazilerimizi şükranla anıyor; Değerli mesai arkadaşlarımın ve fedakâr ailelerinin 10 Nisan Polis Gününü kutluyorum” dedi.

Bu haber toplam 622 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.