Polisler Suçla Mücadelede Kararlı

Polisler Suçla Mücadelede Kararlı
Muğla Polisi İl Merkezi'nde gerçekleştirdiği baskınlarla kumar oynatılan yerlerde suç ve suç unsurlarını yakalarken, vatandaşların da haklı takdirini kazanıyorlar.Bilindiği gibi geçtiğimiz günlerde Muğla İl Emniyet Müdürlüğü...

Muğla Polisi İl Merkezi'nde gerçekleştirdiği baskınlarla kumar oynatılan yerlerde suç ve suç unsurlarını yakalarken, vatandaşların da haklı takdirini kazanıyorlar.

Bilindiği gibi geçtiğimiz günlerde Muğla İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü koordinesinde, Menteşe İlçe Emniyet Müdürlüğü ile ortaklaşa kumar oynandığı tespit edilen bir işletmeye yapılan operasyonda kumar oynayan şahıslar yakalanarak tombala diye tabir edilen kumar oyununa ait suç unsurları ele geçirildi.

Muğla polisi suç ve suçlularla ne denli kararlı olduğunu gösterdi ve kumar oynanan işletmeye tekrar baskın yapıldı.  Tombala diye tabir edilen kumar oynatıldığını ihbar alan polisler işyerine baskın düzenlediler. Muğla İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü koordinesinde, Menteşe İlçe Emniyet Müdürlüğü ile ortaklaşa düzenlenen baskında; tombala kumar oyununa ait suç unsurları ele geçirilirken, kumar oynadığı tespit edilen 30 şahsa toplamda 7.700 T.L. idari para cezası uygulandı. Ayrıca 1 şahsa yer temin etmekten, 1 şahsa da gözcülük yapmaktan dolayı adli işlem yapıldı.

Baskında 140 adet tombala kağıdının ele geçirilmesi kumarın nedenli büyük olduğunu da gözler önüne serdi. Yetkililer vatandaşların suç ve suç unsurları ile karşılaştıklarında vakit geçirmeden kolluk görevlilerine bildirmelerini isterlerken, bunun aynı zamanda bir vatandaşlık görevi olduğunun bilinmesini istediler.

Bu haber toplam 728 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.