Polonya’dan Gelen Heyet MSKÜ EAH’nde İncelemelerde Bulundu

Polonya’dan Gelen Heyet MSKÜ EAH’nde İncelemelerde Bulundu
FERDİ YAVUZ- Polonya’dan ERASMUS öğrenci değişim programı için gelen heyet MSKÜ Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde incelemelerde bulundu.Avrupa Birliği...

FERDİ YAVUZ- Polonya’dan ERASMUS öğrenci değişim programı için gelen heyet MSKÜ Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde incelemelerde bulundu.

Avrupa Birliği eğitim projelerinden olan ERASMUS öğrenci değimi programı kapsamında Polonya Oswiecim Eyaleti’nde bulunan Captain Witold Pilecki University of Applied Sciences kurumundan gelen görevli heyet, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Züleyha Seki başkanlığında, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Özlem İnci tarafından karşılandılar.

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi hakkında genel bilgilerin verildiği incelemede süreci gözlemlemek için klinikler gezdirilip tanıtımları yapıldı. Tanıtımlar esnasında anestezi yoğun bakım, doğumhane, ameliyathane, çocuk servisi, gündüz odası ile derslikler görüldü.

İncelemelerin ardından heyet ile hatıra fotoğrafı çekildi.

Bu haber toplam 1170 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.