Prof. Dr. Şadan Gökovalı Açık Hava Tiyatrosu da pandemi kurbanı oldu Merdiveninde dut ağacı çıktı!

Prof. Dr. Şadan Gökovalı Açık Hava Tiyatrosu da pandemi kurbanı oldu  Merdiveninde dut ağacı çıktı!
Muğla Büyükşehir Belediyesi Prof. Dr. Şadan Gökovalı Açık Hava Tiyatrosu da pandemi döneminden nasibini aldı. Tesisin merdiven basamaklarında otlar çıkması...

Muğla Büyükşehir Belediyesi Prof. Dr. Şadan Gökovalı Açık Hava Tiyatrosu da pandemi döneminden nasibini aldı. Tesisin merdiven basamaklarında otlar çıkması ve çiçekliklerdeki çiçeklerin kurumasının yanı sıra, bazı basamaklarda da kendiliğinde dut ağacı yetişmesi, belediye görevlilerinin uzun süreden beri burada bakım yapmadığı şeklinde algılandı.

Haber Merkezi

Covid-19 salgınının insan sağlığıyla birlikte sosyal yaşamı da olumsuz etkilemesi nedeniyle kültürel etkinliklerin gerçekleştirildiği tesisler ve binalar gönülden ırak olmadı ama gözden ırak kaldı. Bu da bazı durumlarda istemeyerek de olsa ilgisizliğe yol açtı.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Prof. Dr. Şadan Gökovalı Açık Hava Tiyatrosu’nun dış merdivenlerinde göze çarpan görüntü de, vatandaşlara, “gelip, giden olmayınca ilgisiz kalmış” diye düşündürttü.

Açık Hava Tiyatrosu’nun merdiven basamaklarında otlar çıkması ve çiçekliklerdeki çiçeklerin kurumasının yanı sıra bazı basamaklarda da kendiliğinde dut ağacı yetişmesi, belediye görevlilerinin uzun süreden beri burada bakım yapmadığı şeklinde algılandı.

Muğla’daki belediyeye ait park ve bahçeler ile ana caddelerdeki refüjlerde bulunan yeşil alanların oldukça bakımlı olduğunu söyleyen vatandaşlar, Prof. Dr. Şadan Gökovalı Açık Hava Tiyatrosu’nun, kent merkezinden uzakta kalması nedeniyle bu şekilde bir ilgisizliğe uğramış olabileceğini belirtip, “Böyle bir kültürel tesisin merdiven basamaklarında çıkan otlar ve ağaçlar büyüdükçe verecekleri zarar da büyür ve basamaklar bozulup, deforme olabilir. Bu nedenle kullanılmasa bile gerekli ilginin gösterilip, bakımının yapılması gerekir” dediler.

Bu haber toplam 1129 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.