Proje Değerlendirme Toplantısı Gerçekleştirildi

Proje Değerlendirme Toplantısı Gerçekleştirildi
Büyük bir başarı ile yürütülmekte olunan Bayrağımın Altında Ne Var isimli proje'nin değerlendirme toplantısı Menteşe İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Menteşe İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlilerinin katılımıyla...

Büyük bir başarı ile yürütülmekte olunan Bayrağımın Altında Ne Var isimli proje'nin değerlendirme toplantısı Menteşe İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Menteşe İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlilerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Bilindiği gibi Menteşe Kaymakamı Caner Yıldız himayelerinde Menteşe İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün koordinesinde Bayrağımın Altında Ne Var isimli proje hazırlanarak yürütülmesine başlanılmıştı. Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi, Muğla İl Kültür Turizm Müdürlüğü, Menteşe İlçe Emniyet Müdürlüğü, Menteşe Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü, Muğla Ticaret ve Sanayi Odası ile ortaklaşa hazırlanarak yürütülmekte olunan projenin yürütülmesine başarılı bir şekilde devam edilirken, projenin sonuna da yaklaşıldı. Projenin sonuna yaklaştığımız şu günlerde Menteşe İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Menteşe İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlilerinin katılımıyla bir toplantı gerçekleştirildi.

Menteşe İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü 'nde gerçekleştirilen değerlendirme toplantısına Menteşe İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Şen, Menteşe İlçe Emniyet Müdürü Tümer Yılmaz, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve İlçe Emniyet Müdürlüğü personelleri katıldılar. Toplantıda Bayrağımın Altında Ne Var isimli proje etkinlikleri kapsamında ileriki günlerde gerçekleştirilmesi planlanan etkinlikler planlaırken, proje ile ilgili olarak 2 Kasım 2018 tarihinde muhteşem bir kapanış töreninin yapılmasının planlandığı öğrenildi.

Bu haber toplam 280 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.