PROJELERLE YAŞAM KALİTESİ ARTACAK

PROJELERLE YAŞAM KALİTESİ ARTACAK
Marmaris Belediyesi, kurum içi eğitimlere devam ediyor. Bu çerçevede Proje Birimi öncülüğünde ‘AB ve BM Programlarına Yönelik Proje Hazırlama Eğitimi’ düzenledi. Proje Uzmanı Eğitmen Davut Karaca tarafından verilen eğitimlere...

Marmaris Belediyesi, kurum içi eğitimlere devam ediyor. Bu çerçevede Proje Birimi öncülüğünde ‘AB ve BM Programlarına Yönelik Proje Hazırlama Eğitimi’ düzenledi. Proje Uzmanı Eğitmen Davut Karaca tarafından verilen eğitimlere ilgili birimlerden 15 personel katıldı.

Güney Ege Kalkınma Ajansı 2020 Yılı Teknik Destek Programı kapsamında Marmaris Belediyesi bünyesinde ‘AB ve BM Programlarına Yönelik Proje Hazırlama Eğitimi’ verildi. İçmeler Atatürk Eğitim ve Bilim Parkı’nda 21-25 Haziran tarihleri arasında gerçekleştirilen eğitime Belediyenin farklı birimlerinden 15 personel katıldı. Toplam 40 saat süren eğitim boyunca katılımcılara projeler, proje yönetimi, proje nasıl hazırlanır, proje ortakları nasıl bulunur, AB Programları gibi başlıklar altında bilgi aktarıldı. Prodesk Proje Danışmanlık tarafından verilen eğitimin son gün düzenlenen sertifika törenine Belediye Başkanı Mehmet Oktay ve Başkan Yardımcıları İhsan Öztürk ve Ali Zağlı da katıldı.

Belediye Başkanı Mehmet Oktay sertifika töreninde yaptığı konuşmada; verilen eğitimler neticesinde Marmaris Belediyesi’nin ortaya önemli projeler çıkartacağına inandığını söyleyerek “Eğitime katılan her arkadaşımıza önemli sorumluluklar düşüyor. Yapılacak projelerle kentimizin yaşam konforunu daha da arttırmalıyız” dedi. Proje Uzmanı Eğitmen Davut Karaca da “Oldukça verimli bir eğitim gerçekleştirdik. Bu noktada Marmaris Belediyesi’ne ve proje ekibine çok teşekkür ediyorum. İnanıyorum ki bu eğitimden sonra Belediye bünyesinde daha güçlü AB Projeleri ortaya konacak” şeklinde konuştu.

Bu haber toplam 248 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.