PTT 180’inci yaşını kutluyor

PTT 180’inci yaşını kutluyor
Posta ve Telgraf Teşkilatı (PTT)  180’inci yılını kutladı. 23 Ekim 1840 tarihinde Posta Nezareti olarak kurulan PTT, 180. kuruluş yıldönümü Muğla’da...

Posta ve Telgraf Teşkilatı (PTT)  180’inci yılını kutladı. 23 Ekim 1840 tarihinde Posta Nezareti olarak kurulan PTT, 180. kuruluş yıldönümü Muğla’da kutlandı. Menteşe Şubesinde gerçekleştirilen kuruluş yıldönümü etkinliğinde 180. müşteri olan Elvan Kocayiğit isimli kişiye PTT çalışanları tarafından hediye verildi.

Sinem Korkmaz

Türkiye’nin en köklü kuruluşlarından biri olan PTT, bu yıl 180. yaşını kutladı. Muğla’nın Menteşe Şubesinde kutlanan 180. kuruluş yıldönümü dolayısıyla 180. müşteri olan Elvan Kocayiğit isimli müşteriye PTT Başmüdür Vekili Banu Büyük, Menteşe PTT Merkez Müdürü Kamil Çalışır ve Pazarlama ve Satış Müdür Vekili V. Mehmet Mutlu tarafından hediye takdim edildi.

180.kuruluş yıldönümlerini kutlamanın mutluluğunu yaşayan PTT tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “PTT tarafından yapılan basın açıklamasında şu ifadelere yer verildi: “İki asra yakın tecrübesiyle birleştiren, geçmiş ve gelecek arasında uzanan bir köprü kuran Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketi (PTT AŞ), olarak yenilikçi bakış açısıyla, teknolojik yatırımlarımızı kaliteli ve güvenli hizmet anlayışıyla da ürün ve hizmet çeşitliliğimizi her geçen gün arttırmayı sürdürüyoruz. Türkiye’nin en köklü kurumları arasında yer alarak, Posta, Kargo, Lojistik, e-Ticaret, bankacılık ve sigortacılık gibi sektörlerde ülkemize hizmet etmeye devam ediyoruz. Posta sektörünün yanı sıra b uğun bilgiyi anında paylaşabilen ve küreselleşen bir dünya pazarında söz sahibi olmak için iddialı olduğu sektörlere odaklanana bir kurum olmayı hedefliyoruz. Tüketicinin daima yanında olan gücünün tüketicimizden alan bir yaklaşımla, 43 bine aşkın çalışanımız ve 5 bin aşkın hizmet noktamız sayesinde ‘gidilmeyen yere gitmek ve olunmayan yerde olmak’ ilkesini Türkiye’nin her köşesinde hayat geçiriyoruz.

“180 YIL ÖNCE ATILAN TOHUMLARIN MEYVELERİNİ ALIYORUZ”

Açıklamanın devamında ise şu ifadelere yer verildi: “Hizmetlerimizi teknolojik alt yapımızla güçlendirilen aynı zamanda yurt içi pazarda rekabetin getirdiği avantajımızı sürdürüyor diğer yandan da uluslararası faaliyetlerle kurumuzu bir adım öteye taşıyoruz. Bir dünya markası olma yönünde çalışanlarımızı hızlandırarak sektörel anlamda yeniliklerin öncüsü olan inovasyon, ar-ge ve dijitalleşmeyi ön planda tutarak 180 yıl önce atılan tohumların meyvelerini alıyoruz. Teknolojik yatırımlarıyla Türkiye’nin yarınına değer katacak önemli bir faktör olarak, ülkemizin dünya ile entegrasyonunu sağlamaya devam ediyoruz. Ülkemiz ve dünyada posta teşkilatlarının öneminin anlaşıldığı pandemi döneminde, tıpkı dün olduğu gibi bugünde milletimiz en büyük destekçisi olan PTT ailesi olarak, ülkemiz için mesai mefhumu gözetmeksizin canla başla çalıştık. Bu süreçte büyük bir vefa örneği sergileyen PTT emekçileri, maske dağıtımından sosyal yardımlara, maaş ödemelerinden lojistik hizmetlere kadar birçok konuda vatandaşların yanında oldu. Her geçen gün kendini ve hedeflerini geliştiren PTT ailesi olarak, ülkemizi her alanda temsil etme anlayışımızı sürdürürken, 2023 hedeflerimize de sağlam adımlarla ilerliyoruz.”

Öte yandan 180. müşteri olmanın mutluluğunu yaşadığını dile getiren Elvan Kocayiğit, “PTT’nin 180. Kuruluş yıldönümü kutlu olsun. 180. Müşteri olmak beni mutlu etti” dedi.

Bu haber toplam 1114 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.