PTT AŞ 181’İNCİ YAŞINI KUTLUYOR

PTT AŞ 181’İNCİ YAŞINI KUTLUYOR
Posta Nezareti adıyla 23 Ekim 1840 tarihinde kurulan, Türkiye’nin en köklü kurumlarından biri olan PTT, 181’inci kuruluş yıl dönümünü kutluyor. Bu kapsamda Menteşe PTT Merkez Müdürlüğüne bağlı 41 Evler PTT Şubesinde 181....

Posta Nezareti adıyla 23 Ekim 1840 tarihinde kurulan, Türkiye’nin en köklü kurumlarından biri olan PTT, 181’inci kuruluş yıl dönümünü kutluyor. Bu kapsamda Menteşe PTT Merkez Müdürlüğüne bağlı 41 Evler PTT Şubesinde 181. yıldönümü nedeniyle 181. müşteriye hediye verildi.

 

Türkiye Posta Teşkilatı’nın kuruluşunun 181. yılı etkinlikleri kapsamında Muğla PTT Başmüdürlüğü 41 Evler PTT Şubesinde günlük işlem yaptırmak için sıra alan 181. müşterisini ödüllendirdi.

 

  1. müşteri olan Umut Kocabıyık isimli müşteriye PTT Başmüdür Vekili Banu Büyük ve Pazarlama ve Satış Müdür Vekili V. Mehmet Mutlu tarafından hediyeler takdim edildi.

Hediye alırken şaşıran Umut Kocabıyık, “Devamlı olarak PTT kargo ile çalışıyorum. 181. Yıllarını kutlarlarken 181. Şanslı müşteri ben oldum. Çok mutluyum. Bende şaşırdım. İyiki PTT var” şeklinde konuştu.

PTT tarafından yapılan açıklamada ise şu ifadelere yer verildi:

“Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığına bağlı hizmet veren, ulusal ve uluslararası alanda büyük başarılara imza atan Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketi (PTT AŞ) Ailesi olarak, posta, kargo, lojistik, e-ticaret, bankacılık ve sigortacılık gibi sektörlerde hizmet veriyor, 181 yıldır yenilikçi bakış açısıyla teknolojik yatırımlarımızın yanı sıra, kaliteli ve güvenli hizmet anlayışıyla ürün ve hizmet çeşitliliğimizi her geçen gün artırmayı sürdürüyoruz. İnovasyon, Ar-Ge ve dijitalleşme temelinde büyük bir değişim ve dönüşüm vizyonuna imza atarak, içinde bulunduğumuz teknoloji çağındaki gelişmeleri başarılı bir şekilde ürün ve hizmetlerimize yansıtıyoruz. Dünün tecrübesini günün teknolojisiyle birleştirerek tüm faaliyet alanlarımızda akılcı, kalıcı ve kaliteli hizmet anlayışımızla daima daha iyiyi ve daha ileriyi hedefliyoruz. Dünyadaki dijital değişim ve dönüşümün hızına yetişmek amacıyla, iki asra yaklaşan tecrübemizi yenilikçi bir anlayışla birleştirerek, bir dünya markası olma hedefimize doğru emin adımlarla yürüyoruz. Aynı zamanda sportif faaliyetlere destek veriyor, sosyal ve kültürel hayatın gelişmesine katkı sağlıyoruz.”

“YENİ ATILIMLAR İLE GELECEĞE İSTİKRARLI BİR ŞEKİLDE YÜRÜMEYİ HEDEFLİYORUZ”

Açıklamanın devamı ise şu şekilde:

“Ülkemizde ve dünyada posta teşkilatlarının öneminin daha iyi anlaşıldığı pandemi döneminde de çalışmalarımıza hız kesmeden devam ederek, tıpkı dün olduğu gibi bugün de müşterilerimizin en büyük destekçisi olmayı sürdürüyoruz. Salgının yayılmaya başladığı günden itibaren, toplum sağlığının korunması için alınan tedbirlere uyarak, tüm çalışanlarımız ve yaygın hizmet ağımız ile Türkiye’nin dört bir yanına hizmetlerimizi ulaştırma gayesini birleştiren bir yol haritası çiziyoruz. Dünya Posta Birliği İdari Konsey Başkanlığı göreviyle ülkemizi uluslararası platformlarda temsil eden, güçlü ve karar alıcı konumunu bir adım öteye taşıyan PTT olarak, beş yıllık görev süremizde adil ve etkili yönetim anlayışımızla uluslararası alanda ülkemizi temsil etmenin ve ay yıldızlı bayrağımızı dalgalandırmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Türkiye’nin en köklü kurumlarından biri olarak, 2023 hedefleri doğrultusunda her geçen gün gelişiyor ve ülkemizin ekonomik kalkınmasına katkı sunan bir yaklaşım ve yeni atılımlar ile geleceğe istikrarlı bir şekilde yürümeyi hedefliyoruz.”

Bu haber toplam 1633 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.