PTT’den 14 Şubat’a Özel İndirim

PTT’den 14 Şubat’a Özel İndirim
Posta ve Telgraf Teşkilatı (PTT) Genel Müdürlüğü, müşterilerine Sevgililer Günü’ne özel hazırladığı kampanyayı duyurdu.PTT AŞ, 14 Şubat Sevgililer...

Posta ve Telgraf Teşkilatı (PTT) Genel Müdürlüğü, müşterilerine Sevgililer Günü’ne özel hazırladığı kampanyayı duyurdu.

PTT AŞ, 14 Şubat Sevgililer Günü için hazırladığı kampanya ile kargo taşımacılığında tüm müşterilerinin yüzünü güldürecek. Kampanya kapsamında müşterilerin, 7-13 Şubat 2020 tarihleri arasındaki işgünlerinde, yurtiçi varışlı APS Kurye ve posta kargosu gönderilerini yüzde 25 indirimli gönderecekleri kaydedildi.

PTT Genel Müdürlüğü tarafından, müşterilerine yönelik, 14 Şubat Sevgililer Günü’ne özel indirim sürprizini duyurduğu açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Türkiye'de posta, kargo, bankacılık, e-ticaret gibi birçok farklı alanda 180 yıldır kaliteli ve ulaşılabilir hizmet sunmayı amaçlayan Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketi (PTT AŞ), özel günlerde de müşterilerinin hayatını kolaylaştırmak adına çalışmalarını sürdürüyor. PTT, hazırladığı kampanya kapsamında Sevgililer Günü'ne özel 7 – 13 Şubat 2020 tarihleri arasındaki iş günlerinde yurtiçi varışlı APS Kurye ve posta kargosu gönderilerine yüzde 25 indirim uygulayacaktır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”

Bu haber toplam 700 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.