PTT’DEN “2021 YUNUS EMRE VE TÜRKÇE YILI” KONULU ÖZELGÜN ZARFI

PTT’DEN “2021 YUNUS EMRE VE TÜRKÇE YILI” KONULU ÖZELGÜN ZARFI
Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketi (PTT AŞ), "2021 Yunus Emre ve Türkçe Yılı" konulu özelgün zarfını, 01 Mayıs 2021 tarihinde tedavüle sundu."2021 Yunus Emre ve Türkçe Yılı" konulu özel gün zarfı 5,50 TL bedelle;...

Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketi (PTT AŞ), "2021 Yunus Emre ve Türkçe Yılı" konulu özelgün zarfını, 01 Mayıs 2021 tarihinde tedavüle sundu.

"2021 Yunus Emre ve Türkçe Yılı" konulu özel gün zarfı 5,50 TL bedelle; PTT iş yerlerinde, www.filateli.gov.tr adresinde ve filateli cep uygulamasında abone sayısı kadar satışa çıktı.

Coronavirüs salgınından dolayı toplum sağlığını korumaya destek olmak, PTT iş yerlerinde yoğunluk yaşanmasını önlemek ve müşterilerin filatelik işlemlerini PTT iş yerlerine gelmeden yapabilmeleri için; 01 Mayıs 2021 tarihinde satışa sunulan özel gün zarfını posta damgası ile talep eden müşterilere, www.filateli.gov.tr adresinden ürünün tedavül tarihi itibari ile 6 ay içerisinde satın alınması halinde posta damgalı olarak gönderilebileceği açıklandı.

Müşteriler tarafından hazırlanan filatelik ürünler için (Filateli İşletme Prosedürü’ne uygun olması halinde) özel tarih damgası ve ANKARA Ulus PTT Merkez Müdürlüğünün 01.05.2021 tarihli posta damgası tatbik talepleri, 3 ay içerisinde PTT AŞ’ye iletildiği takdirde karşılanabilecek.

Bu haber toplam 300 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.