RAHVAN ATLAR DÜZEYN’DE YARIŞACAK

RAHVAN ATLAR DÜZEYN’DE YARIŞACAK
Menteşe Belediyesi’nin katkılarıyla bu yıl 20.cisi Düzenlenecek Geleneksel Muğla Rahvan At Yarışları 24 Eylül Pazar Günü Düzeyn Mevkiinde yapılacak.Yarışların...

Menteşe Belediyesi’nin katkılarıyla bu yıl 20.cisi Düzenlenecek Geleneksel Muğla Rahvan At Yarışları 24 Eylül Pazar Günü Düzeyn Mevkiinde yapılacak.

Yarışların 15 farklı ilden 100’ün üzerinde at ve binlerce yarış severi bir araya getireceğini söyleyen Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, “Rahvan at yarışları atçılık sporumuzun hak ettiği yere gelmesini sağlayan milli bir değerimizdir. Bu yıl 20.cisi düzenlenen ve gelenekselleşen Muğla Menteşe Rahvan At Yarışları organizasyonu da ülkemizin önemli Rahvan At Yarışları organizasyonları arasındadır. Yarışlar her geçen yıl daha da profesyonelleşerek, daha fazla yarışmacının katılımı ile devam ediyor. Bölgemizi tanıtan bu tür etkinlik ve organizasyonlara destek vermeye devam edeceğiz. Tüm halkımızı rahvan at yarışlarını izlemeye davet ediyorum” dedi. Muğla Menteşe Rahvan At yarışlarında katılımcılar baş, başaltı, büyük orta, küçük orta, dörtlü tay, üçlü tay, ithal a ve ithal b olmak üzere toplam 8 kategoride yarışacaklar.

Bu haber toplam 858 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.