Rakip takımda virüs şoku

Rakip takımda virüs şoku
Muğlaspor’un  ligin 9. haftasında karışılacağı Kozanspor’da virüs şoku yaşandı. 3’üncü Lig 4’üncü Grup'ta mücadele eden Kozanspor FK'da...

Muğlaspor’un  ligin 9. haftasında karışılacağı Kozanspor’da virüs şoku yaşandı. 3’üncü Lig 4’üncü Grup'ta mücadele eden Kozanspor FK'da 17 futbolcu ve teknik direktör Ramazan Silin'in virüs testlerinin pozitif çıktığı bildirildi.

Sinem Korkmaz

18 Kasım Çarşamba günü Adana İsmet Atlı Stadında oynanacak olan Muğlaspor, Kozanspor karşılaşması virüs nedeniyle ertelendi. Ligin 9. Hafta karşılaşmasında Muğlaspor’un rakibi olan  Kozanspor’da 17 futbolcu ve teknik direktör Ramazan Silin'in virüs testlerinin pozitif çıktığı öğrenildi.  Maç çıkan pozitif sonuçlar sebebiyle ertelendi.

Kozanspor FK sosyal medya hesaplarından üzücü durumu şu sözlerle duyurdu: “Takımımıza maç öncesi yapılan Covid-19 testinde 17 Futbolcu ve 1 Hocamız  olmak üzere toplam 18 pozitif Vakaya rastlanmıştır. Tesislerimiz de pandemi kurallarina uygun olarak 14 günlük Karantina uygulaması başlamıştır. Korono virüs tespit edilen sporcularımıza acil şifalar diliyoruz. Modafenspor Maçı ve diğer maçların iptali için TFF nin kararı beklenmektedir. Kozanspor camiası ve Takımımıza çok büyük geçmiş olsun.”

ANTRENMANLARA DEVAM

Rakip takımında yaşanan virüs şoku dolayısıyla karşılaşmaları iptal olan yeşil beyazlı ekibin önümüzdeki haftalardaki Türkiye Ziraat Kupası karşılaşması ve Lig maçları için antrenmanlarına hız kesmeden devam ettiği öğrenildi.

Bu haber toplam 695 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.