Ralli şampiyonasının startı verildi

Ralli şampiyonasının startı verildi
Muğla’nın Marmaris ilçesinde Dünya Ralli Şampiyonasının 10’uncu ayağının startını Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu verdi. Pazar günü sona erecek olan Dünya Ralli Şampiyonasının birincisine ödülünü...

Muğla’nın Marmaris ilçesinde Dünya Ralli Şampiyonasının 10’uncu ayağının startını Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu verdi. Pazar günü sona erecek olan Dünya Ralli Şampiyonasının birincisine ödülünü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan verecek.

Muğla’nın Marmaris ilçesinde Dünya Ralli Şampiyonası’nın (WRC) 10. ayağı gece startı ile başladı.  Dünya Ralli Şampiyonası Türkiye rallisi için 22 ülkeden 66 otomobil ve 136 sporcu katıldı. Ralli Şampiyonasının start törenine Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Muğla Valisi Esengül Civelek, Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar, TOSFET Başkanı Serkan Yazıcı ve çok sayıda davetli katıldı.

Dünya Ralli Şampiyonası’nın (WRC) 10. Ayağının startını  Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu  verdi. Bakan Kasapoğlu “Dünya ralli şampiyonasının 8 yıl aradan sonra yeniden Türkiye’de yapılması çok güzel.  Dünya Ralli Şampiyonasının yeniden Türkiye’de yapılmasında emeği geçen herkese teşekkür ederiz. Ralli şampiyonası sayesinde hem ülkemizin hem Marmaris’imizin ciddi anlamda tanıtımı da yapılmış oluyor” dedi. Pazar günü sona erecek olan Dünya Ralli Şampiyonasında birinciliği kazanacak olan pilota ödülünü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan verecek.

13.09.2018

MUSTAFA İNCİ

Bu haber toplam 708 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.