RALLY BODRUM'DA HEYECAN BAŞLIYOR

RALLY BODRUM'DA HEYECAN BAŞLIYOR
Bodrum'da 27 yıl aradan sonra bu hafta sonu düzenlenecek olan Rally Bodrum öncesinde ralli pilotlarının katılımıyla söyleşi düzenlendi.OASİS Bodrum'un ev sahipliğinde gerçekleşen söyleşiye konuşmacı olarak ralli pilotları...

Bodrum'da 27 yıl aradan sonra bu hafta sonu düzenlenecek olan Rally Bodrum öncesinde ralli pilotlarının katılımıyla söyleşi düzenlendi.

OASİS Bodrum'un ev sahipliğinde gerçekleşen söyleşiye konuşmacı olarak ralli pilotları Murat Bostancı, Burak Çukurova, Kemal Gamgam ve Uğur Soylu katılırken, izleyiciler arasında Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu (TOSFED) Başkanı Eren Üçlertoprağı, BOTAV Genel Sekreteri Serkan Ceylan, sponsor firmaların temsilcileri, ralli severler ve basın mensupları katıldı.

Bodrum Belediyesi'nin destekleriyle Karya Otomobil Spor Kulübü tarafından, BOTAV liderliğinde düzenlenecek olan Rally Bodrum öncesi düzenlenen söyleşide ralli pilotlarından sonra bir konuşma gerçekleştiren Başkan Aras, 2021 TOSFED Ralli Kupası’nın ilk yarışı organizasyona ev sahipliği yapmaktan dolayı mutlu olduklarını, kendisinin de co-pilot olarak yarışa katılacağını ve etapların dünya harikası bir bölgede yapılacağını belirttiği konuşmasında şunları söyledi;

"Bodrum'da hele böyle sezon başlangıcında gerçekten bu kadar kaliteli bir organizasyonun yapılıyor olması bize de gurur veriyor. Umarım bundan sonraki yıllarda da çok daha geniş, büyük çaplı, uluslararası organizasyonları birlikte yaparız. İnşallah kazasız, belasız ve çok keyifli bir organizasyon olur."

Başkan Aras'ın konuşmasının ardından Karya Otomobil Spor Kulübü Başkanı Atıl Atılgan tarafından Başkan Aras ve BOTAV Genel Sekreteri Serkan Ceylan'a, yarışta giyecekleri tulumlar takdim edildi. Konuşmaların ardından etkinlik koronavirüs tedbirleriyle düzenlenen kokteylle sona erdi.

84 otomobil ve 168 sporcunun mücadele edeceği organizasyonda yarış yarın ( 10 Nisan Cumartesi) 18.30'da Myndos Kapısı'nda düzenlenecek start seromonisi ile başlayacak. 11 Nisan Pazar günü ise 6 etaptan oluşan yarışın ilk etabının startı 08.00'de verilecek.

Bu haber toplam 334 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.