Ramazan-ı Şerif'inizin Mübarek Olmasını Diliyoruz

Ramazan-ı Şerif'inizin Mübarek Olmasını Diliyoruz
On bir ayın sultanı mübarek Ramazan Ayı’na bu gece hoş geldin diyoruz. Her yıl olduğu gibi bu yıl da ilk oruç için sahura kalkacak olan milyonlarca Müslüman, ibadet görevini yerine getirecek. Ramazan ayı boyunca Muğla iftar...

On bir ayın sultanı mübarek Ramazan Ayı’na bu gece hoş geldin diyoruz. Her yıl olduğu gibi bu yıl da ilk oruç için sahura kalkacak olan milyonlarca Müslüman, ibadet görevini yerine getirecek. Ramazan ayı boyunca Muğla iftar ve sahur vakitleri ise www.muglagazetesi.com.tr üzerinden takip edilebileceksiniz.

Ramazan ayının ilk günü 6 Mayıs 2019 Pazartesi gününe denk geliyor. Yani o gün ilk oruç için sahura kalkılmış olacak. 31 Mayıs 2019 Cuma günü ise yani Ramazan’ın 26. günü Kadir Gecesi idrak edilecek.

3 Haziran 2019 Pazartesi günü Arefe Günü’ne denk gelecek 4 Haziran 2019’da ise Ramazan Bayramı’nın ilk günü kutlanmış olacak.

Bu akşam ilk teravih namazı kılınacak. Muğla’da teravih namazı 21.31’de kılınacak. İmsak saati 04.28 olacak. İlk iftar ise 20.06 saatinde açılacak.

Güzelliğin, birliğin ve beraberliğin içerisinde olduğu Ramazan-ı Şerif'inizin mübarek olmasını diliyoruz.

MUĞLA GAZETESİ

Bu haber toplam 512 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.