Ramazan’ın ilk iftarı aş evinde

Ramazan’ın ilk iftarı aş evinde
Muğla Belediyesinin her yıl açtığı iftar çadırı bu yıl ilk defa belediye aş evinde açıldı. Çok sayıda vatandaşın katıldığı iftar yemeğine...

Muğla Belediyesinin her yıl açtığı iftar çadırı bu yıl ilk defa belediye aş evinde açıldı. Çok sayıda vatandaşın katıldığı iftar yemeğine Muğla Vali Yardımcısı Salih Gürhan, Muğla Belediye Başkanı Osman Gürün, Muğla İl Müftüsü Hasan Basiş’de eşlik etti.

Protokol üyeleri hazırlanan yemekleri sıraya girerek alırlarken, iftar topunun patlaması ile birlikte yemek duasını Muğla İl Müftüsü Hasan Basiş’in okudu.

İftar yemeğinin ardından bir açıklama yapan Muğla Belediye Başkanı Osman Gürün, “Açık pazar yerinde bulunan belediye aş evimiz ramazan ayında hemşerilerimizin hizmetinde olacak. Aş evimizde günlük bin 500 kişilik iftar yemeği hazırlanacak. Yemek vermek isteyen hayırsever vatandaşlarımızın da yemek malzemelerini belediyemiz aracılığı ile dağıtıla bileceklerdir. Belediyemizin mahalle muhtarları ile yapmış olduğu çalışma sonucunda belirlenen, evinde yemek pişirme imkanı olmayan yaklaşık 100 eve her gün yemek bırakılacak” sözlerine yer verdi.

Bu haber toplam 543 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.