Reşit Özer, "Yeni turizm sezonundan çok umutluyuz"

Reşit Özer, "Yeni turizm sezonundan çok umutluyuz"
MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, yeni turizm sezonundan çok umutlu olduklarını belirterek "Bu yıl, turizmde en iyi sezon olarak adlandırılan 2015 sezonunun da üstüne çıkabiliriz. Şimdilik veriler bunu gösteriyor. İnşallah,...

MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, yeni turizm sezonundan çok umutlu olduklarını belirterek "Bu yıl, turizmde en iyi sezon olarak adlandırılan 2015 sezonunun da üstüne çıkabiliriz. Şimdilik veriler bunu gösteriyor. İnşallah, bu beklentilerimizi kıracak gelişmeler yaşanmaz" dedi.

Bodex Travel & Yachting firmasından TURSAB üyesi Gül Gözütok, yeniden MİTSO Yönetim Kurulu Başkanlığına seçilen Reşit Özer'i ve yine yeniden Meclis Başkanlığına seçilen Mustafa Yüksel'i ziyaret ederek kutladı ve başarılar diledi. Ziyareti sırasında yeni turizm sezonundan beklentilerini de anlatan Gül Gözütok, yeni sezon için umutlu olduklarını belirterek "Milas da bu fırsatı en iyi şekilde değerlendirmeli" diye konuştu.

MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer de ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek "Biz de yeni turizm sezonundan çok umutluyuz. Gerek DHMİ yöneticileriyle, gerek turizm firmalarıyla yaptığımız görüşmelerde ortaya çok iyimser bir tablo çıkıyor. Herkes yeni sezonun son yılların en iyi sezonu olacağı umudunu taşıyor. Rezervasyonlarda ciddi bir artış görülüyor. Özellikle İngiliz ve Almanların rezervasyonlarında artışlar görülüyor. Son yılların en iyi yılı olarak gösterilen 2015 yılını da aşacağız gibi bir görüntü var" dedi.

Bodrum'a gelecek turistleri kültür turizmi kapsamında Milas'a çekmek için çaba gösterdiklerini de anlatan Reşit Özer, bugüne kadar pek çok fuara katılarak Milas'ın tarihi, doğal ve kültürel güzelliklerini tanıttık. Çalışmalarımız yeni dönemde de sürecek. Milas'ın turizmden yeterince pay alabilmesi her şeyden önce tanıtıma bağlı. Biz de bunun bilincinde olarak tanıtıma çok önem veriyoruz. Milas'ta Uzunyuva ve Beçin'in UNESCO'nun dünya mirası geçici listesinde yer alması bizi daha çok umutlandırıyor" diye konuştu.

Bu haber toplam 537 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.